Majd megnézem, de Malema nagyon nem ANC vagy ANC eszköz, hanem az EFF góréja, szóval nem túl biztató kezdet így indítani.
Majd megnézem, de Malema nagyon nem ANC vagy ANC eszköz, hanem az EFF góréja, szóval nem túl biztató kezdet így indítani.
- A rendőrök Galillal járnak, szintén a múlt öröksége

Galilnak mondták, mikor kérdeztem. Nem szatellitpárt elvileg, utálják (már) egymást mint a sz.rt.Szerinte nyilván az ANC eszköze, "szatelitpárt".
Az Vektor R-4 gondolom, nem teljesen azonos.
Vicces tény: Jiszrael Galili eredeti neve Iszrael Balasnyikov volt.![]()
Ez is egy válasz
Ma este, az én, mint főparancsnoki utasításomra, az Egyesült Államok erőteljes és halálos csapást mért az ISIS terrorista söpredékre Északnyugat-Nigériában, akik elsősorban ártatlan keresztényeket céloznak meg és gyilkolnak kegyetlenül, olyan mértékben, amire évek, sőt évszázadok óta nem volt példa! Korábban már figyelmeztettem ezeket a terroristákat, hogy ha nem állítják le a keresztények lemészárlását, pokoli büntetés vár rájuk, és ma este ez így is lett. A hadügyminisztérium számos tökéletes csapást hajtott végre, amire csak az Egyesült Államok képes. Vezetésem alatt országunk nem fogja engedni, hogy a radikális iszlám terrorizmus virágozzon. Isten áldja meg katonaságunkat, és BOLDOG KARÁCSONYT mindenkinek, beleértve a halott terroristákat is, akikből sokkal több lesz, ha a keresztények elleni lemészárlásuk folytatódik.
DONALD J. TRUMP
PRESIDENT OF THE UNITED STATES OF AMERICA”
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..