Mit mond benne?11:50-től
Valóban ezt mondja, elég gáz...
Miért egy Politico interjúban kell megtudjam, hogy mit csinált az országom kormánya?
Mit mond benne?11:50-től
Valóban ezt mondja, elég gáz...
Miért egy Politico interjúban kell megtudjam, hogy mit csinált az országom kormánya?

Kiket titeket?Egyszerűbb annyit írni, hogy szeretnél minket felszámoltatni.
A riporter megkérdezi, hogy Orbán állítása miszerint Trump ígért 20 milliárd dollárnyi "pénzügyi pajzsot" igaz-e, amire azt válaszolja, hogy nem ígért, pedig ő (Orbán) kifejezetten kérte.Mit mond benne?
Azt, hogy a pénzügyi védőpajzs amit Orbán bejelentett, nem létezik...Mit mond benne?
Valaki akkor ertesse meg vele mert a jovo evi klcs mar irogatna ez alapjanAzt, hogy a pénzügyi védőpajzs amit Orbán bejelentett, nem létezik...

Volt már. Sőt konkrétan egy oldallal ezelőtt rakták be.„Nem, nem ígértem neki ilyesmit, pedig nagyon kérte tőlem.” - D. J. Trump
![]()
Trump cáfolta, hogy pénzügyi védőpajzsot ígért volna Orbánnak
„Nem, nem ígértem neki ilyesmit, pedig nagyon kérte tőlem.”telex.hu
Lényegében semmi nem úgy van, ahogy Orbán előadta az útjának csodás "eredményeit"!
![]()
![]()
![]()
רק הרגיל...כלבה משקרת מזוינת
Ez gyors volt.
Rendkívüli: megindult a nagy magyar üzleti küldöttség Moszkvába, Szijjártó Péter vezeti – megkötik az első bizniszeket a háború utánra
https://www.vg.hu/vilaggazdasag-mag...eti-kuldottseg-moszkva-szijjarto-peter-haboru

Kb. 10 évvel ezelőtt is ezt mondták... egyszer csak bejön.A szankciók nem lesznek mindig velünk, így készen kell állnunk, hogy jó startpozíciót fogjunk az új időszakban.

De a főni sosem hazudott, az lehetetlenAzt, hogy a pénzügyi védőpajzs amit Orbán bejelentett, nem létezik...
((Nem hazudott, csak nem mondott igazat ugyeDe a főni sosem hazudott, az lehetetlen((

Hát ez egy nagyon hosszú, messze vezető téma lenneAnnyira nem vagyok elbizakodott, hogy kijelentsem, értem, mit írt a Kim Philby.
De a te válaszod még annál is talányosabb.
Nagyon röviden: a térség biztonságpolitikai átalakulása kapcsán van egy dialógus ami szerintem itt a HTKA-n kezdett el kialakulni, aztán most már foglalkoznak vele a hazai biztpol gondolkodást befolyásolni hivatott, belpolitikailag elfogult(nak gondolható) felületek is. Ez a lengyel ambíciókhoz való hozzáállásunk kérdésköre.Csak akkor hazudik, ha látod, hogy mozog a szájaDe a főni sosem hazudott, az lehetetlen((

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..