Tudom már ki vagy te, csak megtévesztettél a higgi al névvel. James twelvtrees a tökéletes komornyik tudod miért.A svéd koronahercegnő tanulgat
Bizony mondom, ők kiválóbbak nálunk. Nem véletlenül vannak ők fent, mi lentTudom már ki vagy te, csak megtévesztettél a higgi al névvel. James twelvtrees a tökéletes komornyik tudod miért.

Nem érdekel, hogy elhiszed e, de a hozzászólásom elküldése után olvastam a tiedet:Bizony mondom, ők kiválóbbak nálunk. Nem véletlenül vannak ők fent, mi lent![]()
Az ilyen cikkeket vajon milyen szemellenzővel írják?
"Emellett egy nukleáris csapás – akár taktikai, akár stratégiai – garantálná a szövetségesek azonnali (15-20 percen belüli) válaszát, és olyan spirált indítana el, amelyből Putyin rezsimje aligha kerülne ki épségben.
A Nyugat épp azzal teszi magát sebezhetővé, hogy túlságosan komolyan veszi az orosz atomfenyegetést, és emiatt önkorlátozást gyakorol. Ez különösen jellemző volt Joe Biden időszakára, amikor lassították Ukrajna felzárkózási képességeit."
"Donald Trump második elnöki ciklusában akkor tudná visszaszorítani az orosz...
ezt most nem értemNem érdekel, hogy elhiszed e, de a hozzászólásom elküldése után olvastam a tiedet:
Az ilyen cikkeket vajon milyen szemellenzővel írják?
"Emellett egy nukleáris csapás – akár taktikai, akár stratégiai – garantálná a szövetségesek azonnali (15-20 percen belüli) válaszát, és olyan spirált indítana el, amelyből Putyin rezsimje aligha kerülne ki épségben.
A Nyugat épp azzal teszi magát sebezhetővé, hogy túlságosan komolyan veszi az orosz atomfenyegetést, és emiatt önkorlátozást gyakorol. Ez különösen jellemző volt Joe Biden időszakára, amikor lassították Ukrajna felzárkózási képességeit."
"Donald Trump második elnöki ciklusában akkor tudná visszaszorítani az orosz...
Hallgattam eleget vezetés közben orvosokat, kórházi és önkormányzati vezetőket, akiket nem is érdekelt, hogy ott vagyok (butamuzsik).
Ha meg igen, ...végül is mindig jólesik egy kis hübrisz...

Ja veres üsző...már nevelik...Állatáldozat is lesz megint? Szép, magas kultúra...
Ők lesznek a következő bolgár miniszterelnök jelöltek?Akkor csak van értelme tüntetni. Felkészülhet Vucic, Fico, meg Orbi

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..