Szerintem meg pont minket fognak kirabolni.
1db népszavazás aztán kint is vagyunk.
Szerintem meg pont minket fognak kirabolni.
Nyilván ők bontották le a saját iparunkat meg mindenkiét a keleti blokkból...Azt már megtette a NER.
erről is megkérdeztem a grok-otAz USA -ban a lakosság nagy része most is jólétben él
Ahogy írtam korábban is, az USA-ban az elosztással van a gond. A jómódúak, üzletemberek de a nemzetközi piacra dolgozó IT cégek dolgozói is baromira jól keresnek.itt az látszik hogy az ír nem releváns speciális helyzetet leszámítva a fejlettnyugat legjobban növekvő gazdasága az amerikai egyesült államoké. kérdés hogy ez az információ mennyiben megy át az amerikai választóknál és realizálódik a szavazatokban
és persze az is látszik hogy európa miért is sorolódik egyre hátrébb az amerikai prioritások sorában...
El ne kezdj elmúlt 8 évezni….Nyilván ők bontották le a saját iparunkat meg mindenkiét a keleti blokkból...
Nem kezdek. De ha megvizsgálod a volt keleti blokkot, ugyanezt látod.El ne kezdj elmúlt 8 évezni….
Picit túltolták.Finnországban is dúl a polkorrektség
![]()
Miss Finland förlorar sin krona efter rasismanklagelser
Miss Finland-tävlingens direktör säger att organisationen inte godkänner någon som helst rasism.yle.fi
Ez a nő senki csak itt hypolja a fidesz diktatura. Nemzetközi politikai szerepe nincs. Az Afd kívülről bírál, ha bekerulne a kormányzó oldalra komszolodalodna. Nemetorszag gazdasagi bajokkal kuzd nem a nyitott határ problemaval, de jo rakenyni a gazdasagi fejlodes hianyat az kdegenekre.Az AfD Alice Weidel ELUTASÍTJA az EU migrációs paktumát:
„Ha támogatod ezt a nyitott határok politikáját, személyesen fogadd be az otthonodban a következő afgán migránsokat.
Lássuk, hogyan egyeztethető ez össze a queer életmódoddal.”
faszsag... mar látom a szegeny sved allampolgarok nyuszitve jonnek az ide a zold hataron az orban diktaturabaA hvg.hu újságíróinak cikke a stockholmi helyzetről:
![]()
200 év béke után most autókat gyújtogatnak
Stockholm elővárosaiban ötödik napja randalíroznak, és különleges rendőri egységeket vezényeltek a fővárosba. Malmőben, Svédország harmadik legnagyobb városában a hét közepén megrongáltak három autót, ettől eltekintve túlnyomórészt közlekedési balesetekről szólnak a rendőrségi hírek.hvg.hu
ui.. trollirtást kérhetnénk?
Beszélgettél manapság svéd átlag emberrel, tedd meg és el fogsz csodálkozni mit mondanak. Ha lehet ne valami bel pesti bocs ésszel hanem egy tényleg dolgozó gondolkodó átlag emberrel.faszsag... mar látom a szegeny sved allampolgarok nyuszitve jonnek az ide a zold hataron az orban diktaturaba

Orbánozáson kívül bármihez is értesz? A vak gyűlölettől nem látod Európa legnagyobb problémáját. Akkora már a bürokrácia Európában, hogy mindent maga alá temet. Nem ehhez az EU-hoz akartunk csatlakozni….faszsag... mar látom a szegeny sved allampolgarok nyuszitve jonnek az ide a zold hataron az orban diktaturaba
Marmint Te. En nyugati és gyetemen tanultam es tudom egyseges EU tud az USA, Orosz, Kina elleneben megmaradni, kzlonben provonciava valik a kontinens. De egyseges EU nagy piac, nagy lakossag, nqgyhatalom akarmit is akar itt a fidesz propaganda eladni. Ez nem jo az USA-nak ezert allt at Trump az oroszok oldalara. EgEbkent nem orbanozas, hogy megnézzük a menedekkero Svedek szamat.. de a nemetek szamat. nos ezek a szamok mutatjak az egesz orban rezsim hazugsagatOrbánozáson kívül bármihez is értesz? A vak gyűlölettől nem látod Európa legnagyobb problémáját. Akkora már a bürokrácia Európában, hogy mindent maga alá temet. Nem ehhez az EU-hoz akartunk csatlakozni….
Azért a drága barnákat is lehetne már milliószám deportálni kifelé innenEz a nő senki csak itt hypolja a fidesz diktatura. Nemzetközi politikai szerepe nincs. Az Afd kívülről bírál, ha bekerulne a kormányzó oldalra komszolodalodna. Nemetorszag gazdasagi bajokkal kuzd nem a nyitott határ problemaval, de jo rakenyni a gazdasagi fejlodes hianyat az kdegenekre.
faszsag... mar látom a szegeny sved allampolgarok nyuszitve jonnek az ide a zold hataron az orban diktaturaba
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..