Filmek és sorozatok

Az lehet a legnagyobb probléma(szerintem), hogy az összeolvadással egy 400+ milliós előfizetővel rendelkező ... masszívan monopolhelyzetben lévő, nem is tudom mi jönne létre.
Ez már (mindent)kúltórát formáló médiaerő lenne... :(
b1d.png

Ez miért lenne probléma? Változnak a film fogyasztási szokások, a mozi leáldozóban, a legacy Hollywood stúdiók egy része döglődik a stream az pörög, de miért kell N+1 szolgaltató? Ez végeredményben konszolidáció. Én üdvözlöm. A Netflix alapvetően platform kellene legyen, mint mondjuk a jatekoknál a stream, zenénél a Spotify, videós kontetnél meg a YouTube..
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Ez miért lenne probléma? Változnak a film fogyasztási szokások, a mozi leáldozóban, a legacy Hollywood stúdiók egy része döglődik a stream az pörög, de miért kell N+1 szolgaltató? Ez végeredményben konszolidáció. Én üdvözlöm. A Netflix alapvetően platform kellene legyen, mint mondjuk a jatekoknál a stream, zenénél a Spotify, videós kontetnél meg a YouTube..
a Régi Hollywood-ot nem fogja már senki visszahozni :(
Hosszú évek óta nem voltak képesek egy normális, érdekes, értelmes filmet, igazi színészeket felvonultatni.
Ez már nem mozi, hanem olcsó, digitális, mesterséges, lelketlen, lóf@sz.

https://www.portfolio.hu/uzlet/2025...auzletben-ellenseges-felvasarlas-johet-804790
"A Paramount Skydance ellenséges felvásárlási ajánlatot indít a Warner Bros. Discovery megszerzésének céljával, miután alulmaradt a Netflixszel szemben a vállalat eszközeiért folytatott versenyben - írta meg a Cnbc."

"A Netflix tervezett felvásárlása már most trösztellenes kérdéseket vetett fel, különösen a két domináns streaming platform egyesítése miatt."
De örülök ennek a felvásárlásnak! Ott b@sszák meg az összes nőági rokonukat, ahol csak akarják...
Eddig négy Netflix "original" sorozatot néztem: abból kettő annyira "Original" volt, hogy az egyiket az orosz START streamplatform készítette eredetileg, és a Netflix csak megvette tőlük. Ez volt a "Jobbak nálunk" című humanoid robotos sorozat. Ezt a rutor-on néztem meg részben majd a Start-on. A másik pedig a Jana Wagner: Vongozero című regénye alapján az orosz TNT Premier stream platform által készített, majd a Netflix által megvett "Menekülés a tóhoz" című sorozat volt. Illetve annak csak az első évada, amit már az előtt befejeztem, minthogy a Netflix-en egyáltalán műsorra került volna. 2019 novembertől- 2020 januárjáig néztem, addig nyomta le a TNT Premier az első évadot. Nagyon ambivalens élmény volt, egy alapvetően légúti betegség világjárványról szóló sorozatot nézni, úgy, hogy mire véget ért, már jöttek a hírek, hogy az oroszok lezárták a kínai határt, mert egyre jobban terjed a COVID. Aztán márciusra már itt is itt volt. A sorozat második évadát a Netflix az SZVO megkezdése miatt már nem vette meg. Hiba volt, de szerencsére én attól még azt is láttam.
A másik két sorozat: Drive to Survive. Néha kicsit túldrámázott, de alapvetően érdekes Formula-1-es dokumentumsorozat, ami évről évre, versenyről versenyre követi a mezőnyt, és némi betekintést enged a kulisszák mögé. Ezt a sorozatot a másik n betűs szolgáltatótól szereztem be.
Senna: érdekes életrajzi sorozat. Szintén a másik n betűs szolgáltatótól szereztem be. A többi soroztuk nagyon nem jön be, mert szinte mindegyikben kvótaszereplőket használnak, ami nagyon idegesítő. Inkább maradok a START-nál és a Kinopoisk-nál. Olcsóbbak is, plusz nincsenek tele a sorozataik kvótaszereplőkkel. A TNT Premierre már nem tudok előfizetni, mert letiltja a bank, mert a cég a Gazprom Media része.
A moziról annyit, hogy legkésőbb a jövő héten megyek, megnézem a Sárkányok Kabul felett című filmet. Direkt kerültem a kritikák elolvasását, előzetes, külső befolyásolás nélkül szeretném eldönteni, hogy mennyire sikerült jól a film.

• Tetszik
Reactions: fip7 and fishbed
Első blikkre bejön.

• Tetszik
Reactions: sidewinder12
Közepesen jó nő, borzasztó színészi képességekkel. Csapni való színésznő.
Mondjuk a setup-ot olyan Deadpool első részesre vették (ami kb. az egyetlen értékelhető - legalább is a fináléig - képregényfilm volt (kövezzetek meg).

Ki ez amúgy, miben szerepelt? nem tudtam hová tenni és annyira nem izgat, hogy rákeressek. :D
Viszont kerülöm akkor a filmeket, amelyekben szerepel.
Wonder woman.

Nekem az első rèsz kimondottan tetszett.

Aztán a dc-s Snideres filmekben láttam mèg

Azèrt a közepesnèl egy fokkal talán feljebb raknám.

Izlések és pofonok. Nálam a Jó nő az az Alexandra Daddario.
alexandra-daddario-pics.jpg

alexandra-daddario-emmy-awards-photo-shoot-september-2022-2.jpg

15 éve csodálom ezt a szépséget és szerencsére alig öregszik.
Kortalan mint a másik olasz származású, valódi csoda nő, Monica Belucci.
Itt megjegyezném, hogy a csajos topik beszántása, egy soha el nem évülő árulás a szememben! :hadonaszos:

Amúgy az, hogy a Gal Gadot szar színésznő nem csak nekem tűnt fel.
Bár ugye a kíváló magyar szinkron mellet ez kevésbé tűnik fel, mint eredeti nyelven ahol ahol egyenesen borzalmas szegény.
És ennek ellenére valahogy mindig kap szerepeket. Vajon mi lehet az oka? :rolleyes:

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
Amúgy az, hogy a Gal Gadot szar színésznő nem csak nekem tűnt fel.
Bár ugye a kíváló magyar szinkron mellet ez kevésbé tűnik fel, mint eredeti nyelven ahol ahol egyenesen borzalmas szegény.
És ennek ellenére valahogy mindig kap szerepeket. Vajon mi lehet az oka? :rolleyes:
A származása meg a kinézete. De ja, pocsék színész.

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0 and fip7
Izlések és pofonok. Nálam a Jó nő az az Alexandra Daddario.
alexandra-daddario-pics.jpg

alexandra-daddario-emmy-awards-photo-shoot-september-2022-2.jpg

15 éve csodálom ezt a szépséget és szerencsére alig öregszik.
Kortalan mint a másik olasz származású, valódi csoda nő, Monica Belucci.
Itt megjegyezném, hogy a csajos topik beszántása, egy soha el nem évülő árulás a szememben! :hadonaszos:
Ajánlom a True Detective S01E02-őt akkor :D

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: LMzek 2.0 and fip7