Szerintem nem vagyunk szigorúak. Realisták vagyunk. Az a film buta, az üzenete negatív, a látvány meg teljesen műanyag.
Egyetértek. Nem értem mit istenítenek rajta. Bugyuta, kiszámítható, semmi köze a saját univerzumához.Én is megnéztem ma a haverokkal. Hát baszki, ez egy Disney mese!
Spoiler:
Családi tragédia, az árván maradt kisgyerek elindul a nagyvilágba, hogy hős legyen, majd kellően idétlen barátokra lel, folyamatosan balfasz, de így is nyer, és ez a szedett vedett társaság lesz az új családja. Ezért végül haza megy és megöli a régit
Szóval a Greta Thunberg fejű predátorunk meséje kellően beteg ahhoz, hogy kiérdemelje a disney mese címet.
Realitás is pont annyi van benne.
Ez valóban 18 év felett csak negatív IQ teszttel ajánlott.
Aranyosan szar XD
Egyetértek. Nem értem mit istenítenek rajta. Bugyuta, kiszámítható, semmi köze a saját univerzumához.
A "halálbolygó" ökoszisztémája is egy ostoba klisé, az Avatar koppintása az óriás bölény meg az óriás kutymacskamajom.
Persze mindegyik jófej, mindegyik szövetségrelép a főhőssel egy simiért vagy jutalomfalatért, sőtt még azt is tudják, hogyan kell yajuta vállfegyverként viselkedni.

Disney mese kisállattal, ahol a "csaj" felokosítja a buta hímet, aki ettől annyira de annyira okos lesz, hogy mindenkit legyak a végén, miközben egyetlen eredeti ötlet nincs benne, de még snitt sem.Szerintem nem vagyunk szigorúak. Realisták vagyunk. Az a film buta, az üzenete negatív, a látvány meg teljesen műanyag.
Miért negaítv az üzenete?
Egyetértek. Nem értem mit istenítenek rajta. Bugyuta, kiszámítható, semmi köze a saját univerzumához.
A "halálbolygó" ökoszisztémája is egy ostoba klisé, az Avatar koppintása az óriás bölény meg az óriás kutymacskamajom.
Persze mindegyik jófej, mindegyik szövetségrelép a főhőssel egy simiért vagy jutalomfalatért, sőtt még azt is tudják, hogyan kell yajuta vállfegyverként viselkedni.
A film fő üzenete, ha nem jössz ki a családoddal menjél haza és öld meg őket.
Konkrétan ez a film "boldog" vége....
Mit kellett volna tennie?

Mondjuk nem haza menni családot írtani, hanem új életet kezdeni![]()
Meg volt az esélye az apjának, hogy ne támadjon rá.
Az apja jogosan gondolta, hogy megölni jött. E mellet ki volt tagadva, egy szökevény volt.
Bárhova mehetett volna, haza ment családot írtani.
A film teljes üzenete az, hogyha gondod van otthon, nyírd ki a szüleidet.
Pedig lehetett volna az is, hogy a negatív dolgokat hátra kell hagyni és máshol lehet boldog új életet kezdeni, olyanokkal akik szeretnek.
Amúgy meg:
Titeket elküldelek terápiáraha neked ez jött le akkor erre csak azttudom mondani, hogy lol
DDDA köpködő féreg a jutalomfalattal meg a felnőtt kalisk-kal is egymásra hangolódtak egy buksi összeérintés után.Bocs, de a Halbolygón a kölyök kalisk-on kívül melyik lény jófej?
, amiben szerencsére csak az éved hatodik-utolsó részében tűnt fel (Nekem) némi woke erőltetés.A köpködő féreg a jutalomfalattal meg a felnőtt kalisk-kal is egymásra hangolódtak egy buksi összeérintés után.
A Kalisk láthatólag elég intelligens lény. Megérezte rajta a kölyke szagát. Az Elefánt vagy a Kardszárnyú delfin is elégintelligens lenne ilyesmihez.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..