Igen.tegap ezen dühöngött itt mindenki és átrakták a katonai témáju cikkekbe..
azèrt vártam.
asszem higgins tegnap nem járt itt.
Igen.tegap ezen dühöngött itt mindenki és átrakták a katonai témáju cikkekbe..
azèrt vártam.
1 percet bírtam tegnap.Frenetikus dumája van a srácnak. Nézd meg
A Zrínyi rohamlöveges vidijét is végigröhögtem![]()

direkt végig néztem a topicot előtte, h más nem rakta már be...Igen.azèrt vártam.
![]()
nem, nem ezért szarJa meg, hogy azért szar mert nem közlik a pontos páncélvédelmi adatokat és biztos papír. Aha, persze, minden ország siet közzétenni a legmodernebb harckocsijának a körkörös védelmi adatait, had tudja az ellenfél
Terminátor átpakolta. Amúgy itt volt.direkt végig néztem a topicot előtte, h más nem rakta már be...
fszm tudja épp hol kéne keresni, ha nem itt
nem, nem ezért szar

Há' na mindegy. Szerintem roppant szórakoztatók a videói.Terminátor átpakolta. Amúgy itt volt.![]()
Nagyjából egy jó szellemi kútmérgezés szintjén.Há' na mindegy. Szerintem roppant szórakoztatók a videói.
Értem én, hogy Humor Herold akart lenni, de a nagy erőlködésben sikerült beszarnia. Az egész oldalpáncélnál nem esett le neki, hogy az vazzeg standard cserélhető ERA, amit a fél világ használ, míg az RPG védő rácsok nem a sufnituning jelei, hanem szintén standard industry practice 20+ éve. A személyzet nélküli torony szidása kriminális - főképp a legutóbbi nyugati fejlesztések irányának fényében - és nem, továbbra sem fordult meg Ukrajnában akárhogy igyekeznek azt erőltetni.nem, nem ezért szar
Na látjátok ez más, a szakmaian levezetett konzekvens kritika (olvastam tőled korábban részletesen) az egy teljesen más tészta. Viszont vszeg ez lesz belátható ideig a fejlesztési irány, lásd az Armatán túl az M1E3, Leopard 2 A-RC 3.0, Type 100 ésatöbbiSzemély szerint nekem nem tetszik az ember nélküli torony koncepciója
Az a baj, hogy az őszinte reakciómért a Youtube letiltana, szóval kreatívnak kell legyekNagyjából egy jó szellemi kútmérgezés szintjén.
akkor nézd meg a Téli-háborús videójátNagyjából egy jó szellemi kútmérgezés szintjén.
Nem a tornyot szídta, hanem rávilágított, hogy az orosznak ez kicsit sokacskaÉrtem én, hogy Humor Herold akart lenni, de a nagy erőlködésben sikerült beszarnia. Az egész oldalpáncélnál nem esett le neki, hogy az vazzeg standard cserélhető ERA, amit a fél világ használ, míg az RPG védő rácsok nem a sufnituning jelei, hanem szintén standard industry practice 20+ éve. A személyzet nélküli torony szidása kriminális - főképp a legutóbbi nyugati fejlesztések irányának fényében - és nem, továbbra sem fordult meg Ukrajnában akárhogy igyekeznek azt erőltetni.
Leszámítva, hogy a Merkava egy bizonyított, működő tank.Most hirtelen ennyi, de megtartom a többi részét a videómnak. Nem akartam rá reagálni, de ha a Merkaváról mondtam volna kint ilyeneket, akkor égő katapulttal deportáltak volna engem Gázába, ami után 3 darab 1000 fontos JDAM-el is megszórtak volna a területet a biztonság kedvéért
), még nem biztos, hogy a Közel-kelethez, Tzahalhoz is fog 
Ez szakmai szemmel nézve kurva gyenge tartalom ez a fő baj vele.Nem a tornyot szídta, hanem rávilágított, hogy az orosznak ez kicsit sokacska
Leszámítva, hogy a Merkava egy bizonyított, működő tank.
Mondhattál volna, max hülyének néznek.
Attól meg, hogy valaki ért a ruszkikhoz, meg a tankokhoz, meg a repülőkhöz, meg rakétákhoz, meg radarokhoz (nem hagytam ki semmit remélem), még nem biztos, hogy a Közel-kelethez, Tzahalhoz is fog
![]()
A háborús videói (Búr, Téli) nekem tetszettek (nyilván ennyi időbe, ami belefér, de helyén kell kezelni).Ez szakmai szemmel nézve kurva gyenge tartalom ez a fő baj vele.
A komának a téma ahogy mondtad "sokacska".
Mondjuk én magyar youtube-ot kerülöm mint a tüzet....A háborús videói (Búr, Téli) nekem tetszettek (nyilván ennyi időbe, ami belefér, de helyén kell kezelni).
És továbbra is: szórakoztató, vicces videók.
Ahogy egyébként ő maga is többször leírta ott YT-n. Nem is akar több lenni.
Nem Molni-féle hardcore (és száraz) tech videónak nézem.
Nyugger köszöni szèpen.Mondjuk én magyar youtube-ot kerülöm mint a tüzet....

Ő is lehetne 'kicsit' kevésbé pártos...Nyugger köszöni szèpen.![]()

Őszintén szólva szerintem kb 2 videóját néztem megNyugger köszöni szèpen.![]()
Btw, pl a szovjet-afgán háborús videója is simán nézhető.Mondjuk én magyar youtube-ot kerülöm mint a tüzet....
de aztán kiértékelés után akkor elvetették.
Valamelyik muzeumban ma is megvan
Megint csak, hol vannak akkor az adatok a Type 100, M1E3, Leo 2 A-RC 3.0 tornyának működéséről? Ja, hogy szintén nincsenek? ÖöööööööNem a tornyot szídta, hanem rávilágított, hogy az orosznak ez kicsit sokacska![]()
Analógiával élve ez az egész olyan mintha a gázai háború elején kiszedett, deaktivált Trophy-val operáló Merkavákból levezetném, hogy az egész platform egy szutyok, mert hádde kilőtték őket. Helyes a megállapítás? Nem, mert mindez nem a platformon magán múlt, hanem az akkori káosz közepette használaton. Lehet belőle ragebait kontentet csinálni? Természetesen. Helyénvaló ez szakmailag? Kurvára nem.Leszámítva, hogy a Merkava egy bizonyított, működő tank.
Cserébe vannak azért olyan alap általános elemzési pontok, amelyeket technikai szempontból univerzálisan lehet applikálni. Az viszont már egy külön elemzési szint - és ezáltal a térségbeli szakértők ismérve -, hogy a technikai részleteken túl a háttérbeli doktrinális felhasználást/hátteret mennyire ismerik. Na én ilyen a Közel-Keletnél fixen nem leszek, de nem is akarokAttól meg, hogy valaki ért a ruszkikhoz, meg a tankokhoz, meg a repülőkhöz, meg rakétákhoz, meg radarokhoz (nem hagytam ki semmit remélem), még nem biztos, hogy a Közel-kelethez, Tzahalhoz is fog
![]()

Szegény haverom érezhetett ilyen fájdalmat, amikor katétert helyeztek fel nekiEz szakmai szemmel nézve kurva gyenge tartalom ez a fő baj vele.
A komának a téma ahogy mondtad "sokacska".
Szintúgy, évek óta magamtól hazai tartalmat ha nem linkelnek/küldik nem nézekMondjuk én magyar youtube-ot kerülöm mint a tüzet....
Nem kell szégyenkezni, önmagamtól én sem nézném meg az enyéimeketŐszintén szólva szerintem kb 2 videóját néztem meg
(most szégyenkezem kicsit) De azok igényesek voltak mégha ott is van némi ideológiai töltet de ez kultúráltan van előadva és párbeszédre késztető módon.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..