Megint csak, hol vannak akkor az adatok a Type 100, M1E3, Leo 2 A-RC 3.0 tornyának működéséről? Ja, hogy szintén nincsenek? Öööööööö
Stimmt. De ők nem is harsogják, hogy mááá mingyá rendszeresítjük.
Analógiával élve ez az egész olyan mintha a gázai háború elején kiszedett, deaktivált Trophy-val operáló Merkavákból levezetném, hogy az egész platform egy szutyok, mert hádde kilőtték őket. Helyes a megállapítás? Nem, mert mindez nem a platformon magán múlt, hanem az akkori káosz közepette használaton. Lehet belőle ragebait kontentet csinálni? Természetesen. Helyénvaló ez szakmailag? Kurvára nem.
*párat kilőttek, illetve lerohantak
Amúgy stimmt. Bár nem értem, h ez a proto armatához hogy klappol, dew lehet ez már a sör.
Vannak olyan dolgok, amiket egy bizonyos szint felett nem teszünk meg
Cserébe vannak azért olyan alap általános elemzési pontok, amelyeket technikai szempontból univerzálisan lehet applikálni.
Dehogy vannak. Errefelé nem racionalitás van. Depláne nem nyugati gondolkodás szerinti.
Az viszont már egy külön elemzési szint - és ezáltal a térségbeli szakértők ismérve -, hogy a technikai részleteken túl a háttérbeli doktrinális felhasználást/hátteret mennyire ismerik.
Nem csak a doktrinát kell, hanem a társadalmat, néplelket. Ezt meg úgy nem fogja senki érteni, ha nem él/élt itt.
A doktrina a legegyszerűbb része.
Na én ilyen a Közel-Keletnél fixen nem leszek, de nem is akarok
Ennek őszintén örülök, mert annál szánalmasabb kevés volt, amikor egy valamihez vmennyire értő elemzők beleokoskodtak
olyanba, és abszolut igazságokat jelentenek ki, amiről nem biztos, hogy biztos fogalmuk van.
Ugyan nem vagyunk egy platformon, de azért kudos, hogy azokat a szlávokat érted -legalábbis úgy gondolom érteni véled,
még ha nem is vagy pártatlannak mondható.
Szegény haverom érezhetett ilyen fájdalmat, amikor katétert helyeztek fel neki
Szintúgy, évek óta magamtól hazai tartalmat ha nem linkelnek/küldik nem nézek
Nem kell szégyenkezni, önmagamtól én sem nézném meg az enyéimeket
Erre ezt tudnám ismét:
És továbbra is: szórakoztató, vicces videók.
Ahogy egyébként ő maga is többször leírta ott YT-n. Nem is akar több lenni.
Nem Molni-féle hardcore (és száraz) tech videónak nézem.
De azért lábjegyzetben: ha orosz oldalon állna, akkor kevésbé lennél vele Te is kritikus