az nekik sem lenne jó ha több négyzet kilométeres olajfoltok sodródnának a Karib-tengeren - lehet hogy Mar-O-Lago strandján kötne ki néhány millió liter olaj...De ha meg komolyan veszik és mesterséges korallzátonyt csinálnak belőle az a baj![]()

az nekik sem lenne jó ha több négyzet kilométeres olajfoltok sodródnának a Karib-tengeren - lehet hogy Mar-O-Lago strandján kötne ki néhány millió liter olaj...De ha meg komolyan veszik és mesterséges korallzátonyt csinálnak belőle az a baj![]()

Érdekes módon a Vörös-tengeren ez senkit sem érdekelt a halakon kívülaz nekik sem lenne jó ha több négyzet kilométeres olajfoltok sodródnának a Karib-tengeren - lehet hogy Mar-O-Lago strandján kötne ki néhány millió liter olaj...![]()

Tudod ott senkinek sincs szavazati joga, szóval...Érdekes módon a Vörös-tengeren ez senkit sem érdekelt a halakon kívül![]()

![]()
Gigantikus fegyverüzletet kötött az USA a kínai inváziós fenyegetés árnyékában élő Tajvannal
A szigetország több mint 10 milliárd dollár értékben vesz többek között HIMARS-ütegeket és kamikáze-drónokat.telex.hu
A cikk heves spekulációt indított el egész Washingtonban, ahol mindenki arra próbált rájönni, hogy Wiles miért csinálta ezt. Túlságosan elengedte magát a hónapok óta folytatott beszélgetések alatt, nem volt eléggé résen? A Washington Post két, Wileshoz közel álló, de nevét nem vállaló forrása szerint a kabinetfőnök abban a hitben volt, hogy a Whipple-lel folytatott beszélgetéseit az író egy könyvhöz fogja felhasználni. Más találgatások szerint talán a lemondását készíti elő, vagy bosszút akar állni valakin, esetleg azt hihette, hogy off-the-record beszél.Beleolvastam.
Ez a Vanity Fair interjúnak hazudott cikk egy Demokrata propianyag.
A kabinetfőnök szerint tele van csúsztatásokkal, és tagadja hogy ezeket ilyen összefüggésben mondta volna.
Sok értelme nem is lenne, ha csak nem akarta volna magát kirúgatni vagy a saját kormányának kárt okozni.
De persze a telex szerint szokatlanul őszinte volt.
Az EZ meg a NATO mióta váltja egymást?
Mit mond?
A mélyállami háborús uszítók és propagandamédiájuk ismét megpróbálják aláásni Trump elnök erőfeszítéseit Ukrajna – és Európa – békéjének megteremtésére azzal a hamis állítással, hogy az „amerikai hírszerző közösség” egyetért és támogatja az EU/NATO álláspontját, miszerint Oroszország célja Európa inváziója/meghódítása (hogy támogatást szerezzen háborúpárti politikájához). Az igazság az, hogy az „amerikai hírszerzés” úgy értékeli, hogy Oroszország még Ukrajna meghódítására és megszállására sem képes, nem is beszélve Európa „inváziójáról és megszállásáról”.
Ki mondja?
Amerikai Nemzeti Hírszerzés igazgatója, aki többek közt az FBI, CIA és további 16 hasonló ügynökség munkáját felügyeli, koordinálja.
Miért váltaná? De mindkettő vezetése, az amerikai hírszerzési infókra mondja, Oroszország megtámadja Európát, a csajszi meg ezeket az amcsi ügynökségeket, felügyeli, koordinálja, valszeg nála több információra kevesen látnak rá és szólt, hogy ez kamu, bullshit.Az EZ meg a NATO mióta váltja egymást?
"A mélyállami háborús uszítók és propagandamédiájuk ismét megpróbálják aláásni Trump elnök erőfeszítéseit"
Mit mond?
A mélyállami háborús uszítók és propagandamédiájuk ismét megpróbálják aláásni Trump elnök erőfeszítéseit Ukrajna – és Európa – békéjének megteremtésére azzal a hamis állítással, hogy az „amerikai hírszerző közösség” egyetért és támogatja az EU/NATO álláspontját, miszerint Oroszország célja Európa inváziója/meghódítása (hogy támogatást szerezzen háborúpárti politikájához). Az igazság az, hogy az „amerikai hírszerzés” úgy értékeli, hogy Oroszország még Ukrajna meghódítására és megszállására sem képes, nem is beszélve Európa „inváziójáról és megszállásáról”.
Ki mondja?
Amerikai Nemzeti Hírszerzés igazgatója, aki többek közt az FBI, CIA és további 16 hasonló ügynökség munkáját felügyeli, koordinálja.
Szted azért akarták lelőni, mert a része??"A mélyállami háborús uszítók és propagandamédiájuk ismét megpróbálják aláásni Trump elnök erőfeszítéseit"
Mintha Trump nem lenne a része az egésznek. LOL. Szegény, szegény Trump.
Szerintem nem akarták lelőni, nekem az egész bűzlött már akkor is.Szted azért akarták lelőni, mert a része??
Nagyon durva elitsöprés van Amerikában. Trump jobbról, a komcsi, muszlim, szélsőbal, lásd új new yorki polgi, balról támadja. Szerencsére a Trump vezeti Amerikát és az ő hatása a legnagyobb. Világszinten is. Kábe kimondta az új Amerikai Nemeztbiztonsági Stratégia, Urusláéknak és a régi európai elitnek mennie kell. Ilyet, de még hasonlót sem, sosem hallhattál. Nem Putyint akarja leváltani, hanem az Európai Bizottságot.
Ha a régi elit marad, akkor Ukrajna finanszírozasa, felfegyverzése ugyanúgy folytatódott volna. Nem lenne ekkora xarban Európa, neki kell állni minden cechet, ha akarnak amcsi fegyvert adni, azt is Európából kell finanszírozni.
Az "EU/NATO" úgy értelmeztem, hogy EU vagyis a NATO, de most utánanéztem, hogy pontosan hogyan használjuk a perjelt és igen félreértettem, mivel gondolom itt "és/vagy" szerűen volt alkalmazva. Az internetes szemantika finom jelentései rejtettek előlemMiért váltaná? De mindkettő vezetése, az amerikai hírszerzési infókra mondja, Oroszország megtámadja Európát, a csajszi meg ezeket az amcsi ügynökségeket, felügyeli, koordinálja, valszeg nála több információra kevesen látnak rá és szólt, hogy ez kamu, bullshit.
Kellemetlen a NATO és az EU vezetésének, de ez ilyen.
.Nekem eléggé csupán kampányfogásnak tűnik ez az "elitsöprés" vagy csak az utóbbi időben a Trump adminisztrációból előjött a belső neokonzervatív.Szted azért akarták lelőni, mert a része??
Nagyon durva elitsöprés van Amerikában. Trump jobbról, a komcsi, muszlim, szélsőbal, lásd új new yorki polgi, balról támadja. Szerencsére a Trump vezeti Amerikát és az ő hatása a legnagyobb. Világszinten is. Kábe kimondta az új Amerikai Nemeztbiztonsági Stratégia, Urusláéknak és a régi európai elitnek mennie kell. Ilyet, de még hasonlót sem, sosem hallhattál. Nem Putyint akarja leváltani, hanem az Európai Bizottságot.
Ha a régi elit marad, akkor Ukrajna finanszírozasa, felfegyverzése ugyanúgy folytatódott volna. Nem lenne ekkora xarban Európa, neki kell állni minden cechet, ha akarnak amcsi fegyvert adni, azt is Európából kell finanszírozni.
Az USA stratégiai érdekei semmit nem változtak. Aki nagy és nem USA, az versenytárs, tehát le kell metszeni. Ruszki, Európa, Kína. Az első kettő megy most egy lépésben.Az "EU/NATO" úgy értelmeztem, hogy EU vagyis a NATO, de most utánanéztem, hogy pontosan hogyan használjuk a perjelt és igen félreértettem, mivel gondolom itt "és/vagy" szerűen volt alkalmazva. Az internetes szemantika finom jelentései rejtettek előlem.
Nekem eléggé csupán kampányfogásnak tűnik ez az "elitsöprés" vagy csak az utóbbi időben a Trump adminisztrációból előjött a belső neokonzervatív.
Ukrajnát most is finanszírozza és fegyverzi az Egyesült Államok, de ez gondolom csak nyomásgyakorlásra használják Oroszország ellen, hogy kössenek békét és végre lehessen kitermelni a ritkaföldfémeket.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..