[HUN] Légvédelmi eszközök beszerzése

Na kíváncsi vagyok ezt kértünk e a safe ban. Nagyobb esélyt adok annak, hogy nem.
Akkor b.szák meg ha nem! :mad:
Ez egy kb. most vagy soha alkalom, hogy ballisztikus rakéták elleni légvédelmi rendszerhez jussunk.

800-1000 millió EUR ütegenként és kellene vagy 3-4 belőle, hogy a nagyobb lakott területeket lefedjük. Saját zsebből ennyit nem hiszem hogy valaha is fognak erre költeni. (A komplett Lynx program kerül 2-3 milliárdba összevetés képpen)
Ukrajnai háború egyik fő tanulsága hogy erős légvédelem kell, mert drónjai és ballisztikus rakétái már lassan mindenkinek vannak.

Én úgy hallottam, hogy van a SAFE-ünkben nagyhatótávú ABM légvédelem, ami kizárásos alapon SAMP/T lehet. Majd tavaszra kiderül...

Akkor b.szák meg ha nem! :mad:
Ez egy kb. most vagy soha alkalom, hogy ballisztikus rakéták elleni légvédelmi rendszerhez jussunk.

800-1000 millió EUR ütegenként és kellene vagy 3-4 belőle, hogy a nagyobb lakott területeket lefedjük. Saját zsebből ennyit nem hiszem hogy valaha is fognak erre költeni. (A komplett Lynx program kerül 2-3 milliárdba összevetés képpen)
Ukrajnai háború egyik fő tanulsága hogy erős légvédelem kell, mert drónjai és ballisztikus rakétái már lassan mindenkinek vannak.

Én úgy hallottam, hogy van a SAFE-ünkben nagyhatótávú ABM légvédelem, ami kizárásos alapon SAMP/T lehet. Majd tavaszra kiderül...
Nem ez lesz;) nézz izrael felé.

• Vicces
Reactions: Aladeen
Az a forgatokonyv kb ev elejen kukazva lett.
Hat nem kuka lett az ne dramazzunk. A puls nem hiába lett lecserélve, sajna az amerikaiakat ki kellett fizetni. De a Dávid az közös fejlesztés, és abban benne hagyhattàk a zsidókat is. De ez ki fog gyorsan derülni, hisz pontosan tudjatok, hogy a SAMP t nem lesz.

• Vicces
Reactions: Aladeen
Hat nem kuka lett az ne dramazzunk. A puls nem hiába lett lecserélve, sajna az amerikaiakat ki kellett fizetni. De a Dávid az közös fejlesztés, és abban benne hagyhattàk a zsidókat is. De ez ki fog gyorsan derülni, hisz pontosan tudjatok, hogy a SAMP t nem lesz.
Örülnék neki ha te nem akarnál ennyire pontosan tudni olyat amit nyilvánvalóan nem tudsz.

Jolvan, megint jobban tudod.
Barcsak igazad lenne, de van egy rossz hírem a politika kifelizte a zsidoktol ezt a vonalat.

Vagy valamelyik kulfoldi megszellozteti.
Nekem még nem szóltak, igaz a Siratófalat sem tapperoltam meg, lehet ezen csúsztam el :D

Viszont visszanézve semmilyen katonai-hadiipari rész nem volt a kinti túrán, még ami eredetileg lett volna IDF briefing az is kimaradt a programból. Szóval gyaníthatóan ők sem számolnak itteni eladásokkal