(Elnézést a modiktól, itt tudok válaszolni)
Fordítva ülsz a lovon...
Annyira, hogy sáros a hajad!
Az én véleményemet nem te hagyod jóvá!
Honnan veszed a bátorságot, hogy ultimátumot szabsz az én véleményem kialakításához?!?
Honnan a fa......ból jöttél te ide? Hol szokás az ilyen követelőző pofátlan stílus?
…......
A válaszom:
Ez egy orosz propaganda oldal, a háború óta különösen aktív Putyin alternatív történelem szemléletű narratívájanak sulykolása terén.
Azért, mert három egymás utáni mondatba fűzi a szerző a narratíváját, attól az még nem lesz igaz.
Ugyanis a három állítás között NINCS semmilyen kapcsolat!
Kb. ekkora baromság: a hegy magas, a tó meg kék, tehát fúj a szél.
A cikkről:
- Az első állítása hazugság: eleve téves a nyilatkozat dátuma (nem 91, hanem 90. július 16.). Ebben pedig nem úgy szerepel a cikk írója által idézett szövegrész, hanem jövő időre utal: "XI., (5) Ukrán SZSZK kijelenti, hogy SZÁNDÉKA hogy tartósan semleges állammá váljon..." Szándék sok mindenre van, volt.
- Ukrán SZSZK? Igen, ez egy szovjet tagköztársaság nyilatkozata (!) amit 91-ben létrejött Ukrajna átemelt jogrendjébe egy törvénnyel. (augusztus 24. , amit december 1-i népszavazás erősít meg.)
- A 96-os alkotmány sokszor módosult, a jelenlegi változatban nincs bent az, amit állít: nem szerepel kitétel a semlegesség vállalása tárgyában.
- Teljesen logikátlan ezért a 94-es megállapodás, kapcsolatba hozása az előzőekkel, mert ahogy korábban írtam, a Budapesti Memorandum nem Ukrajna semlegességéről szól, nincs benne semmilyen utalás ilyen feltételre. Az atomsorompó egyezményhez való csatlakozás és az atomfegyverek átadása a két feltétel! Ezeket pedig Ukrajna végrehajtotta.
Tehát a szerző logikája szerint, akinek akváriuma van, az buzi.