ha nem történik népirtás, akkor nincs mit megúszni
Hát ha nem követnek el egy bűnt, akkor azt meg sem lehet úszni. Bár ezt külön kimondani nincs sok értelme

ha nem történik népirtás, akkor nincs mit megúszni

Ez a Flightradaros kép ok, valszeg valódi, de nem valami poén? Csak mert elvileg több fajta modern Kínai radart is beszereztek, köztük a "lopakodó észlelő" JY-27 ,-ből kilencet is.. mondjuk pont erről nem találtam képet, de alább JYL‑1, JY‑11B;Továbbra is az a problémám, hogy amíg a vezetés konkrétan az ingyenes Flightradaron - nem is a prémium verziót használva - próbálja meg a légi helyzetképet megállapítani, addig számomra hiteltelenek azok a hírek, hogy a technika döglött be. Ha meg nem kapta meg a karbantartást, az meg ne a technika hibája legyen
Plusz az F-16-ok is csak Maduro elfogása után kerültek elő hirtelen, addig teljes csönd
Irániaknak sikerült az AIM-54-et is lemásolniuk, ez inkább arról szól kinek milyen ipari háttere és szakembergárdája van, illetve mennyire felkészültek. Ukránok is nagyon sok mindent ki tudtak hozni a szovjet technikából, amire nem is gondoltunk volna. Így viszont visszatértünk a diszfunkcionális banánköztársaság dilemmájához
Nem akarlak elkeseríteni, de minden hatalom tojt rá kb. az afrikai/dél-amerikai kicsik kivételével.A nemzetközi jogokról és ENSZ-ről mindenki tudta, hogy nem teljhatalmúak. A nagyobb hatalmakra eleve nem lehetett használni. De eddig volt legalább egy színjáték a világban és némi pozitív hatása annak volt. Most viszont már nyíltan tojik rá még az USA is. Még csak el sem bábozzák ezek után, hogy lenne szerepe.
Erősebb kutya b@szik. Mióta világ a világ ez a szabály volt érvényben. No meg az, hogy a győztesnek mindig igaza van.A "szabályokon alapuló világrend" működését láttuk.
Rubio is kubai.a megbízható kubaiak

Kicsit információ hiányos vagyok.
"...ez olyan tudd, hogy értsd helyzet?..."Kicsit információ hiányos vagyok.
Mi is lenne az a dolog, amit a venezuelai alelnöknek kellene tennie, ami helyes az USA elnöke szerint?
Nyilván csak költői volt a kérdésem. Én is tudom a választ, hisz maga Trump is elmondta: kell az olajuk."...ez olyan tudd, hogy értsd helyzet?..."
(A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső)

Kubában két napos nemzeti gyászt rendeltek el.Idáig a mérleg 18 venezuelai katona és 32 kubai testőr veszteség venéz oldalon.
![]()
Cuba says 32 Cuban officers were killed in US operation in Venezuela
Cuba has acknowledged the deaths of 32 Cubans in the American military operation that ousted Venezuela's leader over the weekend.apnews.com

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..