LoL...amit rohamtaraKnak neveztek, mert a gyors-halálosztó-bunker már foglalt volt a németeknél...
rohamlöveg, azaz csak előre néz, de ott legalább kurv@ára típus...
...ha hideg volt három páncélos kellett ráindítani, egy imádkozni, egy negyedik kántálta:
két henger, ha baj, mi lesz ebből magyar, jajj...
Zrínyi II rohamtarack – A páncélos csoda, ami csak előre nézett (mert hátra nem mert)

Na ezt megváromT–14 Armata: A jövő tankja, amely még a jelenben sem működik
![]()

Frenetikus dumája van a srácnak. Nézd megNa ezt megvárom![]()

remélem olyan nadrág van benne, amit tudsz hordani alsógatya nélkülBobnak van egy saját köznapi/kistársasági/nagytársasági projektje ami eddig még nem került beszerzésre merjókurvadrága (micsoda meglepetés)

Ki ne találd, hogy skót nosztalgia is lesz...remélem olyan nadrág van benne, amit tudsz hordani alsógatya nélkül![]()
Nem tudom a skótoknak milyen kiegészítője van téli viszonyokra, de nekünk van Bánfi hajszeszünk, csak úgy megemlítem..Ki ne találd, hogy skót nosztalgia is lesz...
Nem tudom a skótoknak milyen kiegészítője van téli viszonyokra, de nekünk van Bánfi hajszeszünk, csak úgy megemlítem..
Ha jól tudom, a szoknya anyagának mintája jelzi a tulajdonosának valamely nemzetséghez tartozását. Vajon ez vonatkozik az alsóneműre is?![]()
25mf/h szélerősség fölött kötelező az alsónemű viselése skót szoknyához
/A népi bölcsesség szerint a szoknyát a tökösöknek alsó nélkül illik hordani./
Az alsónemű nem, viszont a klánoknak valóban saját mintájuk van.Ha jól tudom, a szoknya anyagának mintája jelzi a tulajdonosának valamely nemzetséghez tartozását. Vajon ez vonatkozik az alsóneműre is?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..