PÁV sem jelent semmit.... gykr taxisokPÁV-ot nem kell letenni.
PÁV sem jelent semmit.... gykr taxisokPÁV-ot nem kell letenni.
Haha, tiszteletbeli nagypapám, Isten nyugosztalja, (az igazi szomszédja), egy helyre tudott betolatni, a helyi malom udvarára. A saját udvarukba már nem, ilyenkor jött át, hadart, "Józsikám, Józsikám, tolass be, tolass be".5 évente egészségügyi vizsgálatra kell menni. PÁV-ot nem kell letenni. Az egészségügyi vizsgálat pedig még mindig - foglalmazzunk úgy- nem megfelelő hatékonyságú, értsd ezalatt az összes kerülőt és kiskaput.
A belföldi tehergépkocsi sofőrök ijesztően nagy része alkalmatlan tehergépkocsi vezetésére: kb. 35%-uk nem tud tolatni, kb 20%-uk nem tud írni-olvasni, vagy nem látnak rendesen és így vezetnek (és látásprobléma miatt nem tudnak írni-olvasni), és kb. 10-15%-uknak nincs jogosítványa, vagy lejárt jogosítvánnyal vezetnek...

pestbuda.hu
pestbuda.hu

Ja,hogy B katos belfőldes "teherautó" soförökről beszélsz.5 évente egészségügyi vizsgálatra kell menni. PÁV-ot nem kell letenni. Az egészségügyi vizsgálat pedig még mindig - foglalmazzunk úgy- nem megfelelő hatékonyságú, értsd ezalatt az összes kerülőt és kiskaput.
A belföldi tehergépkocsi sofőrök ijesztően nagy része alkalmatlan tehergépkocsi vezetésére: kb. 35%-uk nem tud tolatni, kb 20%-uk nem tud írni-olvasni, vagy nem látnak rendesen és így vezetnek (és látásprobléma miatt nem tudnak írni-olvasni), és kb. 10-15%-uknak nincs jogosítványa, vagy lejárt jogosítvánnyal vezetnek...
...Baxamög....https://www.facebook.com/reel/1708104170164980Remélem mindenki teljesíti honfi kötelességét,
és lázasan készül a Grönlandi Csatára!
![]()
![]()
ui: a hó alatt kicsit jeges
![]()
10 centi hó,és mínusz pár fok már extrém.....
Nemaaasr....
Igen, határozottan belföldi sofőrökről írok. A nemzetközi sofőrök más kategória. Ott még megvan a "szakma".Ja,hogy B katos belfőldes "teherautó" soförökről beszélsz.
Mondjuk én nemzetközizek (most éppen momentán havas Skóciábol irok).Itt másképpen mennek a dolgok.Persze korrupció mindenhol van,de itt qrvagyorsan rácseszel,ha nem tudod a dolgod.Hogy ne legyen jogsid,az elképzelhetetlen (pár országban különben büntett a jogsi nélküli kamionvezetés,letöltendőt lehet érte kapni,meg kitiltást)
Egyébként nekem is van olvasószemüvegem,mert 2-3 éve egyszercsak azt vettem észre,hogy nem látom a betüket.....Hiába,ahogy öregszem,rövidül a kezem...Baxamög....
És kint a reptéren kedd óta 29 cm hó esett... Nem melékszem arra, hogy a reptér leállt volna. Ők most jól vizsgáztak.Neked már a szar sem elég büdös sztem.
Most csak a te kedvedért felvettem a bakancsom és kimentem a teraszra egy mérőszalaggal. Ott pedig 14 centit mértem. És ez Budapest belvárosa, a 8ker bugyra.
A külső budai kerületekben már két napja is 25cm volt, ma ahhoz még biztosan esett pár centi.
Jah, éjjel a hőmérséklet is volt vagy -8 itt a belvárosban... Kint a reptéren -17 volt az a "mínusz pár fok".
Tyűűűha....Neked már a szar sem elég büdös sztem.
Most csak a te kedvedért felvettem a bakancsom és kimentem a teraszra egy mérőszalaggal. Ott pedig 14 centit mértem. És ez Budapest belvárosa, a 8ker bugyra.
A külső budai kerületekben már két napja is 25cm volt, ma ahhoz még biztosan esett pár centi.
Jah, éjjel a hőmérséklet is volt vagy -8 itt a belvárosban... Kint a reptéren -17 volt az a "mínusz pár fok".
Ő is kis hős, Miskolcon dolgozik, 116 éves M5:
Sose felejtem el, amikor a szüleimmel kimentünk a DunáRA sirályokat etetniTyűűűha....
Gyerekkoromban még telente voltak jégvitorlások.......Láttál már olyat?
Teljesen természetes volt a lékhorgászat.20 centi hó meg nem számitott nagynak.
És teljesen természetes volt a jégvirág az ablakon.És volt,hogy befagyott a szén a vagonba....
Szóval el tetszettek szokni a téltől.

Nemzetköziben viszont pont a filippinó meg paki soförök okozzák a problémát.(és ennyit a "nem engedjük,hogy a migráncsok elvegyék a munkát,meg leszoritsák a béreket" hazudozásrol....)Igen, határozottan belföldi sofőrökről írok. A nemzetközi sofőrök más kategória. Ott még megvan a "szakma".
Magyarországon borzasztó azt látni, hogy belföldi sofőrként dolgozó filippínó, vagy kenyai sofőr sok esetben minőségi ugrást jelent az átlag magyar férfi belföldi sofőrökhöz képest - tisztelet a kivételnek . Magyar belföldi sofőröknél a jópár helyen megjelenő női sofőrök a pozitív változás, szerintem. Persze ők olyan helyeken dolgoznak ,ahol kisebb a fizikai igénybevétel (pl. tengeri konténeres belföldi fuvarok).
Tyűűűha....
Gyerekkoromban még telente voltak jégvitorlások.......Láttál már olyat?
Teljesen természetes volt a lékhorgászat.20 centi hó meg nem számitott nagynak.
És teljesen természetes volt a jégvirág az ablakon.És volt,hogy befagyott a szén a vagonba....
Szóval el tetszettek szokni a téltől.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..