A lengyel katonàk ráadásul adókedvezményesek.70-75 százalèk a bruttónak a nettó a net szerint.
Nálunk kb 66 szazalèk.(25 èv alatt nem/gyerekekkel nőknek sokszor nem, de persze ez is egykulcsos adó a ... na de hagyjuk is)
A lengyel katonàk ráadásul adókedvezményesek.70-75 százalèk a bruttónak a nettó a net szerint.
Nálunk kb 66 szazalèk.(25 èv alatt nem/gyerekekkel nőknek sokszor nem, de persze ez is egykulcsos adó a ... na de hagyjuk is)
2026.01.05 volt a legkesobbi megvalositasi datom tudtommal.
jah de az eredeti volt 2025-ös.2026.01.05 volt a legkesobbi megvalositasi datom tudtommal.
Ja azt tudom de 5x varialtak kozben az utolso az 26 volt de mar nem is tervezik hogy a szintre emelik…jah de az eredeti volt 2025-ös.
Mi a kérdés? (Csak közvetett van)Srácok! Van itt valakinek tapasztalata iskolai honvédelmi oktatásban?
Mi a kérdés? (Csak közvetett van)
Hogy viseled a pofátlan neveletlen kis retkeket?Lehet belevágok én is és jó lenne tudni, hogy milyenek az eddigi tapasztalatok.
![]()
7,6 E megtekintés · 245 reakció | Honvédtiszt leszek. Itt a helyem. Jelentkezz az NKE HHK képzéseire február 15-ig. Bővebb információ: felveteli.uni-nke.hu | Nemzeti Közszolgálati Egyetem - Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar
Honvédtiszt leszek. Itt a helyem. Jelentkezz az NKE HHK képzéseire február 15-ig. Bővebb információ: felveteli.uni-nke.huwww.facebook.com
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..