Na mivan gyárekek? Kezd pont olyan elbaszott lenni a nagyvulág és benne kishazánk helyzete mint amiről beszéltem? Milyen szar lenne most az a sok mások levedlett szemete, amiért @dudi százezredes már hitelpénzt is adna nem? 

Üdv újra itt!Na mivan gyárekek? Kezd pont olyan elbaszott lenni a nagyvulág és benne kishazánk helyzete mint amiről beszéltem? Milyen szar lenne most az a sok mások levedlett szemete, amiért @dudi százezredes már hitelpénzt is adna nem?![]()
Micsoda?Na mivan gyárekek? Kezd pont olyan elbaszott lenni a nagyvulág és benne kishazánk helyzete mint amiről beszéltem? Milyen szar lenne most az a sok mások levedlett szemete, amiért @dudi százezredes már hitelpénzt is adna nem?![]()
Láttam volt valami ömlengést milyen jó is lenne safe-ból némi Marder.Micsoda?

Na csak visszajöttel, jobb lesz ez így.Láttam volt valami ömlengést milyen jó is lenne safe-ból némi Marder.
![]()

Kinek?Na csak visszajöttel, jobb lesz ez így.![]()
De azért tesztelném, hogy te vagy e te. Mit szólnál egy pszh felújításhoz? És hogy is csinálnád?Láttam volt valami ömlengést milyen jó is lenne safe-ból némi Marder.![]()
D-20.De azért tesztelném, hogy te vagy e te. Mit szólnál egy pszh felújításhoz? És hogy is csinálnád?
Tudod a mai világba egy libsi ngo titkos labor simán képes a titkos fegyverük kel átállítani bárkit a sötét oldalra.

Majd ha higgi hátát lapogatom.Tudod a mai világba egy libsi ngo titkos labor simán képes a titkos fegyverük kel átállítani bárkit a sötét oldalra.![]()

Ne igyál gyógyszerre.Láttam volt valami ömlengést milyen jó is lenne safe-ból némi Marder.![]()
Amúgy tényleg örülök, mert van egy elgondolásom és te jó vagy benne. Ahogy néztem évek óta az ukran balhét. És láthatóan 1 vh megoldásokkal operálnak mindenhol. A raktáron levő pszh inkább nem lennének jók egy kis átalakítással erőd pontoknak. Cummins motorral jobbak lennének mint bármilyen statikus erőd állások.
Bocs, te BTR-t adnál érte. @SilvioD adna érte hitelpénzt. Pár éve ingyé + átalakítás lett volna ugyanez nagy mennyiségben.Ne igyál gyógyszerre.

-Mit veszünk?"Nagy megtiszteltetés volt ma Izraelben tárgyalni Jászai Gellért elnök úrral és Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter úrral a magyar–izraeli űr- és védelmi ipari kapcsolatok továbbfejlesztéséről. Az egyeztetések során megerősítettük közös elköteleződésünket a stratégiai együttműködések bővítése, az innovációvezérelt fejlesztések előmozdítása, valamint a hosszú távú ipari és technológiai partnerségek elmélyítése iránt.
Ezzel összhangban nagy megtiszteltetés volt részt venni az Israel Katz védelmi miniszter úrral folytatott tárgyaláson, akivel a Magyarország és Izrael közötti védelmi ipari együttműködések álltak a fókuszban. Kiemelt figyelmet kapott a 4iG Space and Defence jelenlegi és jövőbeli partnerségeinek alakulása az izraeli űr- és védelmi ipar meghatározó szereplőivel.
A Védelmi Minisztériumban folytatott megbeszéléseket követően vállalatunk védelmi ipari kapcsolatainak egyik kézzelfogható példájaként tekintettük át az Aeronautics vállalattal megkezdett közös együttműködést. A szándéknyilatkozat (MoU) aláírását követően lehetőségünk nyílt a gyártó létesítményeinek meglátogatására, ahol személyesen győződtünk meg a magas szintű technológiai és gyártási képességekről. Terveink szerint ezek a képességek a közeljövőben egy magyarországi központtal járulnak hozzá az európai piacok kiszolgálásához, különös tekintettel a kamikaze dróntechnológiára és a megfigyelő drónrendszerekre."
![]()
OMSZ? BKV?Persze utana az osszes harombetus szervezet is meghallgatna szivesen.

Az SZ egy betű, csak két karakterből áll.OMSZ mióta 3 betű ?![]()

Orságoš Mentô Solgálat - felvidékiesitveOMSZ mióta 3 betű ?![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..