Nekünk simán jó az ami mindenki másnak szar mer óccsó...!A kazahok kukázták és egy az egyben átmentek az OTOKAR vonalra is.
Nekünk simán jó az ami mindenki másnak szar mer óccsó...!A kazahok kukázták és egy az egyben átmentek az OTOKAR vonalra is.
Nem bicikli csak nyerit.Roham biciklik lesznek a btr ék helyett? Egyszerűen nem tudok elképzelni akkora fasszsagot amit te itt belengetsz, pedig nagyon elénk a fantáziám.
Na ez lett volna a másik ötletem a faszsagra huszita szekér.Nem bicikli csak nyerit.
Boxer olyan draga azon 3x annyi pandurt vennel kb…nekunk kozepes minoseg kell se nem tul szar se nem tul jo (szerviz/uzemeltetes kultura miatt) es abbol sok hogy legyen tartalek es az alacsony hadrafoghatóság miattMondjuk ebbe a kategóriába a boxer lenne minimális mennyiségben nekem. Pláne a tatra raba osszeborulas után.

Figyi az értelmes beszerzést mi is tudjuk, de Kriss állította fasszsag lett beadva, és úgy jellemezte hogy a btr felújítás is jobb lett volna. Na ezt a hülyeséget találgatjuk.Boxer olyan draga azon 3x annyi pandurt vennel kb…nekunk kozepes minoseg kell se nem tul szar se nem tul jo (szerviz/uzemeltetes kultura miatt) es abbol sok hogy legyen tartalek es az alacsony hadrafoghatóság miatt![]()
Figyi, tudom mik lettek beadva nekem nem kell talalgatni.Figyi az értelmes beszerzést mi is tudjuk, de Kriss állította fasszsag lett beadva, és úgy jellemezte hogy a btr felújítás is jobb lett volna. Na ezt a hülyeséget találgatjuk.

Nem kell elárulni de egy analógia t csak tudsz mondani. Mi az ami sokkal rosszabb mint a btr felújítás nem kell tényszerűen csak hasonlat. Pl Vadász gépre eladjuk az összes Gripen és csak rókank lesz vagy 50 f 35 csak gép ágyúval szerelve.Figyi, tudom mik lettek beadva nekem nem kell talalgatni.
Kurva szomoruak lesztek krisss megtobbet tud mit en reszletesebben csoda hogy nem vagot hosszaban eret…
En mar tul vagyok a gyasz fazisain csak rohogok ezen majd a tori konyvben valamilyen nyelven tanuljak a magyar kisebbsegek hogy ez is egy olyan pont volt ami az orszag vesztehez jarul hozza![]()
Nem akarod egy ideig inkább csak olvasni a fórumot?Nem kell elárulni de egy analógia t csak tudsz mondani. Mi az ami sokkal rosszabb mint a btr felújítás nem kell tényszerűen csak hasonlat. Pl Vadász gépre eladjuk az összes Gripen és csak rókank lesz vagy 50 f 35 csak gép ágyúval szerelve.
Nem fogom se az en se a barataim se a csaladom karrierjet szet baszni mert en nem birtam csondben maradni, de ha jobban figyelmesebben olvasol en is es raadasul krisss is utalt mar itt par dologra.Nem kell elárulni de egy analógia t csak tudsz mondani. Mi az ami sokkal rosszabb mint a btr felújítás nem kell tényszerűen csak hasonlat. Pl Vadász gépre eladjuk az összes Gripen és csak rókank lesz vagy 50 f 35 csak gép ágyúval szerelve.
Hát akkor nincs mese, marad a BRDM.a hol lévő?Be lett olvasztva évtizedekkel ezelőtt
![]()
Abból se nagyon van már.Hát akkor nincs mese, marad a BRDM.
Bár azokból is, biztosan szétlőttek már párat.
Erre már én is gondoltam. Pl. Gidránra - más MRAP nincs kilátásban nálunk.Van egy olyan tippem, hogy MRAP-ra vagy sima terepjáróra cserélik a BTR-eket.
Kriss szerintem azért bánkódik, mert katonai programhoz képest nagyon kevés fegyver és sok polgári-katonai infrastruktúrális, hadiipari elem lett berakva a SAFE programba. Pl. vasúti rakodók, dunai új vasúti híd, stb.Roham biciklik lesznek a btr ék helyett? Egyszerűen nem tudok elképzelni akkora fasszsagot amit te itt belengetsz, pedig nagyon elénk a fantáziám.
Nekem inkább az jött le, hogy a fegyver beszerzési részben sok a szar, szakmailag indokolhatatlan eszköz...Kriss szerintem azért bánkódik, mert katonai programhoz képest nagyon kevés fegyver és sok polgári-katonai infrastruktúrális, hadiipari elem lett berakva a SAFE programba. Pl. vasúti rakodók, dunai új vasúti híd, stb.

Tábori hangszerjavító képesség kiépítése a Honvéd zenekar részére?Nekem inkább az jött le, hogy a fegyver beszerzési részben sok a szar, szakmailag indokolhatatlan eszköz...
Én is hallottam ezt-azt erről, amire csak nagyokat néztem...![]()

Még annak is több értelme volna. Konkrétumot nem mondhatok, mert ha nem igaz a pletyka akkor minek, ha meg igaz akkor az kellemetlen lehet valakinek.Tábori hangszerjavító képesség kiépítése a Honvéd zenekar részére?![]()
Vagy átcsatornázzák olyanokhoz a pénzt, akik komolyan gondolják a védelmet, például a lengyelekhez, románokhoz.Remélem lehúzzák ezeket a faszságokat és jön egy módosítási lehetőség!
Legyen inkább ez! De pénz ezek kezébe ne adjanak! Eddig sem volt lófasz se pénz mellett se lenne semmi! Szóval kurva mindegy de legalább a lóvé megmarad! Ide pénz ne adjanak!Vagy átcsatornázzák olyanokhoz a pénzt, akik komolyan gondolják a védelmet, példáulna lengyelekhez, románokhoz.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..