Így van - az szerintem inkább veszélyesebb szituáció volt - vagy 100 méteren keresztül húzta magával az autó. Akkor legalább valóban egy latinót akart kirángatni a kocsijából mert nem akart kiszállni. Bár már ott is idiótán állta az ügyhöz, mert a sofőr mögötti ülés ablakát törte be és onnan akarta kinyitni a sofőr ajtaját mikor az elindult a kocsival. A hülyéje ahelyett hogy kivette volna a kezét az A oszlopba kapaszkodva vontatta magát (vagy beakadt a keze) emiatt a korábban kitört ablakból kiálló üvegek szétvágták a karját ami miatt később kórházi ápolásra szorult.Én valahol úgy olvastam, hogy júniusban, egy ilyen okoska elsodorta egy magával vontatta az ICE ügynököt még Júniusban, gondolom nem akarta azt, hogy ez megismétlődjön.
A tragédia inkább az, hogy ebben a szituációban is hülyén viselkedett mert a kocsi elé állt és bár simán el tudott lépni előle mert az kanyarodott és nem volt nagy sebessége mégis rálőtt a nőre aki még csak nem is egy illegális migráns volt, hanem egy fehér, amerikai 3 gyerekes családanya aki nem akarta magát igazolni... Aki persze ahelyett hogy dolgozott volna inkább az utcán randalírozott gondolom nem ingyen.
Ráadásul láthatóan kereste a bajt mert keresztbe állt az úton és beszólt a rendőröknek sőt még egy nagy kutya is ült a hátsó ülésen...jól ki is cseszett a 3 gyerekével az idiótája.
Mindenesetre várható volt, hogy egyszer valamelyik ügynöknek elgurul a gyógyszere. Csoda, hogy eddig ez nem következett be. Szerintem az ICE ellenes provokációknak részben célja is ez, hogy aztán tudjanak hivatkozni a brutális hatósági túlkapásra.
Most aztán lett egy mártírjuk...akit a zászlójukra tűzve még nagyobb elánnal folytathatják a felforgató tevékenységet.

) ami ennek az ellenkezőjét mutatja.