fiaEz az unokàja asszem.
fiaEz az unokàja asszem.
ez a csávó lenne a sah, ha nem zavarják el az apját .. fiú ágon öröklődött, első szülött vitte a címet, ha második fiu volt, akkor lett belőle régens vagy mittudomén mi .. ha lány volt, akkor maximum elmehetett a bazárba, vagy nézhetett kifelé az ablakonNem, mert az exSah már ezer éve meghalt.
Azt írtad, hogy az elzavart Sah munkálkodik.ez a csávó lenne a sah, ha nem zavarják el az apját .. fiú ágon öröklődött, első szülött vitte a címet, ha második fiu volt, akkor lett belőle régens vagy mittudomén mi .. ha lány volt, akkor maximum elmehetett a bazárba, vagy nézhetett kifelé az ablakon
tehát ex.sah , csak nem fejtettem ki jobban, azt hittem érteni fogod.
igen tudom mit írtam de azt is irtam hogy "tehát ex.sah , csak nem fejtettem ki jobban, azt hittem érteni fogod."Azt írtad, hogy az elzavart Sah munkálkodik.
Nem ő, hanem a fia.
Reza Pahlavi I. meghalt 1980-ban.
A mostani, Reza Pahlavi II.
Megjegyzem Szent László is ezt csinálta a tesóival csak Lengyel emigrációból. Nincs új a nap alatt…igen tudom mit írtam de azt is irtam hogy "tehát ex.sah , csak nem fejtettem ki jobban, azt hittem érteni fogod."
tehát az apja lett elzavarva, ez meg az emigrációból (Maryland) osztja az eszet .. és azért ex.sah .. mert ha nem zavarják el az apját a picsába, ő lenne most a sah.
de mivel irtam hogy nem voltam egyértelmü ezért kértem elnézést a mea culpával.
nincs, csak eltelt pár száz év azóta ..Megjegyzem Szent László is ezt csinálta a tesóival csak Lengyel emigrációból. Nincs új a nap alatt…

USS Theodore Roosevelt (CVN71) a hét elején még a Hawaii-tól bőven keletre volt…Percről percre fokozódik a helyzet Irán körül.
Az országok továbbra is felszólítják állampolgáraikat, hogy azonnal hagyják el az Iráni Iszlám Köztársaságot, az Egyesült Államok felszállítja a repülőgépeit, Trump pedig ismét „érdekes” kijelentéseket tesz.
Szokatlan lépések az Egyesült Államok részéről.
Legalább hat KC-135 Stratotanker tanker szállt fel hirtelen a katari Al Udeid légibázisról (a legnagyobb amerikai bázis a Közel-Keleten). Jelenleg két repülőgép Hawaii felett köröz, és B-2-eseket tankol a levegőben.
Az USS Theodore Roosevelt nukleáris meghajtású repülőgép-hordozó a Vörös-tenger felé tart. A Pentagon hamarosan három repülőgép-hordozót és egy Tomahawkokkal felfegyverzett támadó tengeralattjárót telepít a
Igen, ezt a mintázatot én is észrevettem, de szerintem amíg nem érkezik meg egy CSG legalább az Indiai-óceán nyugati felébe, addig nem fognak akcióba lépni. Szóval inkább a jövő hétvége. Ha tényleg lesz valami és nem elsimítjákTrump “szereti” hétvégi akciókat…
Nyáron is hétvégén volt amcsi támadás..
S a Maduro parti is..
Ha jól emlékszem(?)
Rádlicitálok, én első intézkedésként országosan engedélyezem az alkohol árusítását, készítését és fogyasztásátAkkor bejelentkezek én is perzsa nagykirálynak. Szerintem nagyobb támogatásom van, mint a Pahlavi csemetének valaha is lesz.![]()

Csak szóban...Egyértelmű. Irán elsősorban Izraelre jelent egzisztenciális fenyegetést
Aztán úgy járnál mint Maduro rossz esetbenIgen, ezt a mintázatot én is észrevettem, de szerintem amíg nem érkezik meg egy CSG legalább az Indiai-óceán nyugati felébe, addig nem fognak akcióba lépni. Szóval inkább a jövő hétvége. Ha tényleg lesz valami és nem elsimítják
Rádlicitálok, én első intézkedésként országosan engedélyezem az alkohol árusítását, készítését és fogyasztását![]()

Az AFP jelentése szerint Szaúd-Arábia, Katar és Omán jelentős diplomáciai erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy rávegye Donald Trump amerikai elnököt, hogy ne támadja meg Iránt.Ha tényleg lesz valami és nem elsimítják
Amúgy a venezuelai rum kifejezetten finom, főleg a Pampero AniversarioAztán úgy járnál mint Maduro rossz esetben![]()

Aha, meg mondjuk sem Hezbollah, sem Hamas nem lenne nélkülük. Meg mondjuk keresztbe fekszenek az Ábrahámnak.Csak szóban...
Izraelnek még az is jobb lesz, ha anarchiába süllyed IR.Egyébként megdöbbentő és szánalmas, hogy egyesek, hogyan várják(szinte reszketnek) az amerikai agressziót Irán ellen. Mivel lesz jobb egy másik Irán amerikai bábállamként?! Pahlavi egy jelentéktelen, semmirekellő -báb figura.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..