Rákerestem, 2014 novembere óta nem lehet az EU-ban ESP nélkül új autót fordalomba helyezni, szóval minimum 12 éves autót venned kell, hogy ne legyen benne ESP, bár már 2014 előtt is egy közepesen felszerelt autóban alap volt az ESP.
Meg kell nezni az ezer eves honda accord mennyire tartja az arat…brutal meg mindig
A magyar autók átlagéletkora 16 év, és első autónak nyilván nem abból fog válogatni a legtöbb ember, ami az átlagot felfele viszi. Szóval bőven van létjogosultsága annak amit kávé ír.Rákerestem, 2014 novembere óta nem lehet az EU-ban ESP nélkül új autót fordalomba helyezni, szóval minimum 12 éves autót venned kell, hogy ne legyen benne ESP, bár már 2014 előtt is egy közepesen felszerelt autóban alap volt az ESP.
Meg próbáltam már - úgy hirtelen - BMW 325i kupét, meg M-pakett 530 xd (touringot...) meg 350 lovasra felhúzott Mitsubishi Outlander Turbót, meg MR2-es Toyotát, meg Volvo 850 T5-R-t.
A járművek nehezek, az ülések kényelmesek, a futóművek tohonyák, a kormányok szintetikusak és tekerni kell őket, mint egy hajóét.
Ha meg nem ilyenek, akkor meg a hétköznapokra feleslegesen kényelmetlenek, netán használhatatlanok. Hasmagasság.
Nagy teljesítmény. Persze, méregdrágán.
V8, meg Mustang. Persze. Egyenesben padlógáz. A hülye is tudja nyomni.
Csak a Nürburgring ívein jön egy random kacat kisautó s tartja a méregdrága döggel a kanyartempót.![]()
2014 Australian Muscle Car Mustang vs Mini Cooper
Élvezd az általad kedvelt videókat és zenéket, tölts fel eredeti tartalmakat, és oszd meg azokat barátaiddal, családoddal és a YouTube-közösséggel.www.youtube.com
Tele van a youtube ilyen videókkal.![]()
SLOW CARS Driving FAST on the NÜRBURGRING 2025! *CRAZY DRIVERS*
Disclaimer: All content in this video is created and owned by #statesidesupercars unless stated otherwise. Unauthorized use of copyrighted material is strict...www.youtube.com
Pályanapon egy profin versenyautónak kicsontozott bármi megeszi a méregdrága utcai sportkocsidat.
...vagy megelégeld, hogy az első rohadt elektromos kocsi elverjen a városi kúposztáson.
*lefeléA magyar autók átlagéletkora 16 év, és első autónak nyilván nem abból fog válogatni a legtöbb ember, ami az átlagot felfele viszi. Szóval bőven van létjogosultsága annak amit kávé ír.
Accord 1es generacio ugy rohad hogy tankonyvbe illo de ha azt egyszer kilakatoljak akkor tenyleg orok +1 nap a masodik generacio meg kurva szep…le is csusztam egyrol a napokban :/Az Accord többgenerációs autó... világból kimegy, olajat cserélsz rajta, időként szíjat meg kopó futóműalkatrészeket. Mellette meg jó vezetni.
Azért annyi, amennyi. A baseballsapis hülyegyerekek ridegtartott, kilencvenes évekbeli Civic hecsijei is a mai napig mennek nagyobb gond nélkül.
Igazából nincs baj a német új autóval,
A japanok es koreaiak sem tudják másként csinálni, hisz akkor nagyon drágák lennének (azonos kategóriában).
Elég megnézni hogy tartja egy honda civic az árát...

Ha karban van tartva német is elmegy,

Accord 1es generacio ugy rohad hogy tankonyvbe illo de ha azt egyszer kilakatoljak akkor tenyleg orok +1 nap a masodik generacio meg kurva szep…le is csusztam egyrol a napokban :/

Az ellső autók hány százaléka 16 év? Mert ez a llényeg. Hány olyan család van ahol egy autó van és azt vezeti mindenki? Több mint olyan család, ahol telik 16 éves kocsira a gyereknek. Az autó sajnos ma már olyan (a jogsival wgyütt) amit az ország egy jelentős része nem engedhet meg magának.A magyar autók átlagéletkora 16 év, és első autónak nyilván nem abból fog válogatni a legtöbb ember, ami az átlagot felfele viszi. Szóval bőven van létjogosultsága annak amit kávé ír.
Az enyém szerint meg "ezek a franciák hülyébbek, mint a Honecker".Atyám (gépészmérnök vala) szerint a franciák (mérnökök) nagyon kreatívak és jók, de ha azt akarjuk, hogy működjenek a dolgok, a németeknek kell odaadni technologizálni és gyártani..
átlagot írtam és szerintem sok olyan fiatal van aki vesz egy 20+ éves kocsit pár százezerért első kocsinakAz ellső autók hány százaléka 16 év? Mert ez a llényeg. Hány olyan család van ahol egy autó van és azt vezeti mindenki? Több mint olyan család, ahol telik 16 éves kocsira a gyereknek. Az autó sajnos ma már olyan (a jogsival wgyütt) amit az ország egy jelentős része nem engedhet meg magának.
Nekem az elso autom evre es napra pontosan akkor “szuletett” mikor en imadtam nem reg adtam tovabb most 20+ evesAz ellső autók hány százaléka 16 év?

Ha az en csaladomat nezem akkor 3 auto/csaladtag az atlagMert ez a llényeg. Hány olyan család van ahol egy autó
Mindenki mindenkiet vezeti imadjuk korbe adni mint a jo csajokat…ja mivan és azt vezeti mindenki?
Az elegge keves de mostansag az a jellemzo hogy mig en az inerot kuporgatom es sok sok milliom van lekotve inkabb a tobbseg vesz egy aujabb vagy uj autot mondvan lakasa ugyse leszTöbb mint olyan család, ahol telik 16 éves kocsira a gyereknek.
Nekem a jogsim 2 bukassal (forgalmi) kerult 56ora 700koruli osszegbe par eve. Parom most csinalta tavaly december lett meg 70 ora kornyeken 1 bukassal 1.2millio korul.Az autó sajnos ma már olyan (a jogsival wgyütt) amit az ország egy jelentős része nem engedhet meg magának.
Erről beszélek.Nekem a jogsim 2 bukassal (forgalmi) kerult 56ora 700koruli osszegbe par eve. Parom most csinalta tavaly december lett meg 70 ora kornyeken 1 bukassal 1.2millio korul.
Ja es ez budapesti arak videken elvileg olcsobb meg kevesebb ora.Erről beszélek.
Hát nem nagyon olcsóbbJa es ez budapesti arak videken elvileg olcsobb meg kevesebb ora.
Békéscsabán ahol én csináltam a jogsit most 10k egy óra.Itt 12-16kozott van.Hát nem nagyon olcsóbbBékéscsabán ahol én csináltam a jogsit most 10k egy óra.
Kíváncsi leszek, hogy hol lesz a vége 16k... basszus ennyiért már inkább gyaloglok... Ha számolok 45 órával a 720 ezer ft és ebbe még nincs benne a vizsgadíj...Itt 12-16kozott van.
Van egy olcso suli a csigaver ahol en csinaltam de gondolhatod milyen, azthittem az oktato fog kirabolni ora vegen…
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..