Valóban furcsa: új vonatok, új pálya, még ívben sem voltak...
Valóban furcsa: új vonatok, új pálya, még ívben sem voltak...
Nagyon remélem, hogy nem ez leszÍgy elsore a sín hasonlóan látszik felrobbantva, mint Lengyelországban ... akkor sikerult elkerulni a tragédiát, most már nem.
A "Grönland" project még a kezdeti szakaszában van, amikor a különböző politikusi - össze vissza nyilatkozatok azért vannak, hogy közben a M.I. online folyamatosan jelentést ad a project előkészítőinek a köznép hangulatáról a F.bók és a többiek kommentjeinek , az internetes és telefonbeszélgetések kielemzésével.Nem értem.
Pont azt mondom, hogy ez az ámokfutás, amit csinál az USA-nak sem érdeke.
Kár, hogy sem az ásványkincses, sem a radaros sztorinak semmi valóságalapja nincs.A "Grönland" project még a kezdeti szakaszában van, amikor a különböző politikusi - össze vissza nyilatkozatok azért vannak, hogy közben a M.I. online folyamatosan jelentést ad a project előkészítőinek a köznép hangulatáról a F.bók és a többiek kommentjeinek , az internetes és telefonbeszélgetések kielemzésével.
Ne legyenek kétségeitek, a mutatványokat addig változtatják akár ellentétes előjelűre - mig a köznép felöl a többség pozitívan fog hozzáállni - vagy teljesen érdektelen lesz a téma után, mert idővel a sok f@szságtól becsömöl.. Ha a zöld lámpa kigyullad -startol az ásványkincs szerzési project. Ez az előkészítő hadművelet évekig tartott, mint látjuk Ukrajna esetében a Majdanstartra is kb 13 évet kellett várni. Most lényegesen rosszabb a helyzet - az USA iparhoz szükséges ásványhiány miatt.
Egész eddig csak léggömb eregetések voltak ritka időközzel - egyszerű szondázásokra.
NY Times interjúban maga Trump elmondta, hogy "pszichológiai okokból" kell neki Grönland. Tehát egója miatt, hogy elmondhassa ő növelte az USA területét.Kár, hogy sem az ásványkincses, sem a radaros sztorinak semmi valóságalapja nincs.
Legjobban még az tűnik az őszinte magyarázatnak, amit a Nobel miatt mondott...
Nem, de hangoztatni kell a nyilvánvalót, mintvalami diadalt.Senkit se lep meg, remélem
Pontosan abban kételkedek, hogy mi ebben az amerikai érdek, fel is soroltam az értelmetlenségét, de látom sajnos több kommentem ellenére sem sikerült felfogni.ez nem a dumájának a megevése kedves kolléga .. ez a kőkemény realitás, de tényleg nemértem mit vagytok erre rácsodálkozva, Orbán pl a mi érdekünket nézi vagy a hollandokét ? Zelenszkijt érdekli a nigériaiak helyzete? Kanadát a pápuák ? Kínát érdekli mi van Ománban ? mindenki a maga pecsenyéjét sütögeti, nagyon helyesen, és ugyanezt teszi Trump is, én írtam az elején mikor visszatért.. ő egy üzletember nem diplomata, az üzleti életből jött és aszerint fog politizálni is, kint meg azok maradnak állva akikbenvan kurázsi,és nem ilyen puhapöcsű balfaszok.
ha cinikus szeretnék lennei (de az a nick már foglalt volt) akkor megkérdezném,hogy ennek a jelenlegi ukrán-orosz háborúnak ki az igazi nyertese ? gondoljuk már végig normálisan mindenki vesztett rajta csak az USA nem !! (jó meg persze Kína sem, de nem is ö basztatta fel az embereket,hogy menjenek ki a Majdanra)
ki szállítja a fegyvereket az EU-s országoknak, annak a pótlására amit ezek odaadtak ?
kiszállítja a légvédelmi eszközöket Ukrajnának ?
kI szállítja pl azt az LNG gázt amit a kiesett orosz kapacitás pótlására vesznek meg ? (Norvégokon kívül)
Ki mondta azt ,hogy a felvett hitelből támogassa a NATO saját belátása szerint amerikai fegyverekkel Ukrajnát ?
ki az aki "megszállta" Venezuelát és bejelentette,hogy az állami olajkincsek fölött majd ők rendelkeznek ?
ki az aki Izraelt rendszeresen kisegítve rendet tart a Közel-keleten , ezzel is erősitve a befolyását élvező olyan olajban bővelkedő országokat mint pl Szaudi ? (meg ugye jelentősen gyengitve Iránt is aki szintén egy hatalmas olajvagyonon ül )
na mindenki megválaszolja majd magának a kérdéseket, aztán összerakja a kapott eredményt, és végiggondolja hogy ezek a dologok vajon melyik állam Gdp-jét fogják a legjobban felfelé lökdösni .. és meg is lesz a Make America Great Again értelme .
egyáltalán nem érdeke hogy béke legyen,mert mérlegelni fog,hogy az USA min keres a legjobban, aszerint fog eljárni .. ha Iránban bejelentené az ajatollah, hogy ő holnaptól republikánus és tárt karokkal várja az Exxont, meg a Chevront lehet még le is fenyitené azonnal Natanjahut ! Szíriában miért "loptak" el hirtelen olajmezőket ? Miért kellett mennie Kadhafinak ?
ne legyen már olyan hülye illuziótok,hogy Samu bácsi jóságos, és majd megvéd .. véd a faszt, ha az érdeke úgy kivánja elsőként fogja belökni az aktuálist a vonat alá ! Dánia most tanulja a leckét , hogy mennyire lehet bennük megbízni ,sehogy .érdekei mentén kormányoz és azok mentén politizál, de ebben nincs semmi extra, ez a dolga, igy kell tennie, pont mint amikor Erdogan kihasználgatta a különleges státuszát és aszerint hajlott ide vagy oda .. pontosan azért mert megteheti !!
@SirHiggins
"Mert ez nem jó az USA-nak sem?
Erre a többségük is rájött azért már."
gondolom akkor GB meg IL mindig a mások érdekeit nézi és aszerint cselekszik,mert az a jó nekik .. de javíts ki ha tévedek ..
@zsolti ne hagyjuk ki Bácsfi Dianát sem !! (tudnék még említeni pár félnótást innen, de már belpolbűnözés lenne)
Az ilyen konteós kommentek miatt nem ajánlom senkinek csak a haditechnikai részét a fórumnak.A "Grönland" project még a kezdeti szakaszában van, amikor a különböző politikusi - össze vissza nyilatkozatok azért vannak, hogy közben a M.I. online folyamatosan jelentést ad a project előkészítőinek a köznép hangulatáról a F.bók és a többiek kommentjeinek , az internetes és telefonbeszélgetések kielemzésével.
Ne legyenek kétségeitek, a mutatványokat addig változtatják akár ellentétes előjelűre - mig a köznép felöl a többség pozitívan fog hozzáállni - vagy teljesen érdektelen lesz a téma után, mert idővel a sok f@szságtól becsömöl.. Ha a zöld lámpa kigyullad -startol az ásványkincs szerzési project. Ez az előkészítő hadművelet évekig tartott, mint látjuk Ukrajna esetében a Majdanstartra is kb 13 évet kellett várni. Most lényegesen rosszabb a helyzet - az USA iparhoz szükséges ásványhiány miatt.
Egész eddig csak léggömb eregetések voltak ritka időközzel - egyszerű szondázásokra.
mennyivel, de mennyivel jobb nekik Dánia alatt .. imádják biztos azt, hogy sterilizálták a nők jó részét. tudtokon kívül. a becsületes, jóravaló dánok.A kárörvendőknek még:
nem a dán, 'nyugati', ejus politikával kell szolidárisnak lenni, hanem az emberekkel.
„Nem akarunk olyan gazdagok lenni, mint az amerikaiak. Nézd, milyen kapzsik, még a barátaikat is megpróbálják megtámadni.
Nem adnánk el magunkat. Tudjuk, mi történt az alaszkai őslakosokkal és az amerikai őslakosokkal. Elvették a földjeiket, és nem bántak velük jól.”
lehet inkább szétforgácsolni akarja, hogy aztán az egyes darabokkal úgy bánjon, ahogy akar.Nem, de hangoztatni kell a nyilvánvalót, mintvalami diadalt.
Pontosan abban kételkedek, hogy mi ebben az amerikai érdek, fel is soroltam az értelmetlenségét, de látom sajnos több kommentem ellenére sem sikerült felfogni.
Ha az unió szakítana az amerikaiakkal, akkor kukázhatja a NATO-t. Ez meg miért is jó?
Ez a Trump "üzletember" szöveg, pedig emlékeztet a bölcs idős kivárós kínai sárkányra, szép varázsvilág.
A MAGA, hogyha visszaemlékeznél, hogy mi volt a választások előtt és hogyan változott egy év alatt, akkor rájöhetsz, hogy nem koherens "ideológia" nincsenek támpontjai, mindig az, amit az adott pillanatban a kormányzat tesz (vakon megbízni bennük, pedig gyerekes és nevetséges). Ezért írtam, hogy ne ülj fel a narratívának. Próbáljuk meg felismerni a parasztvakítást.
Nem a-kar-nak USA állampolgárok lenni.mennyivel, de mennyivel jobb nekik Dánia alatt .. imádják biztos azt, hogy sterilizálták a nők jó részét. tudtokon kívül. a becsületes, jóravaló dánok.
azért ilyen propaganda anyagot mindkét oldal bármikor elővesz annyit, amennyit csak akar.
ahogy nálunk is ez van.
meg mindenütt a világon.
Szerintem ne nyissuk ki, hogy ki milyen állampolgár nem akar lenni, mert csúnya vége lenne. Erdélyi magyarok, felvidéki magyarok, krími oroszok, odesszaiak, észak-írek...Nem a-kar-nak USA állampolgárok lenni.
Ennyi.
Valsz dánok sem, hanem függetlenek leginkább.
A dánoktól való függetlenségük már egyébként is a kanyarban volt.
ultima ratio LoLSzerintem ne nyissuk ki, hogy ki milyen állampolgár nem akar lenni, mert csúnya vége lenne. Erdélyi magyarok, felvidéki magyarok, krími oroszok, odesszaiak, észak-írek...

Nem, csak hát ritkán kérdezik meg a delikvenst. Mondjuk emlékezetem szerint a Sopron környékiek lettek megkérdezve, a salzburgiak meg a krímiek.ultima ratio LoL
Ha oszd meg és uralkodj lenne, akkor miért erőlteti a NATO tagok fegyverkezését? Ugye az ő elnöksége alatt hangoztatták az európai partnerek elmaradó katonai erejét és megemélték a kötelező gdp ráfordítást is. Ha szétesne a NATO, akkor könnyen lehet, hogy hazamennenek az amerikai csapatok és nem lenne Európában amerikai bázis, ezt gondolom mégsem akarnák.lehet inkább szétforgácsolni akarja, hogy aztán az egyes darabokkal úgy bánjon, ahogy akar.
na ez usa érdek lenne. szerintem.
a NATO csak egy ballansz, már nincs szerepköre, nyugodtan megszűnhet szerinte (Trump).
akkor nem lesznekNem a-kar-nak USA állampolgárok lenni.
Ennyi.
Valsz dánok sem, hanem függetlenek leginkább.
A dánoktól való függetlenségük már egyébként is a kanyarban volt.
És akkor hadd szopja be a grönlandi is.Nem, csak hát ritkán kérdezik meg a delikvenst. Mondjuk emlékezetem szerint a Sopron környékiek lettek megkérdezve, a salzburgiak meg a krímiek.
Vegyenek amcsi fegyvert, pörgessék az USA gazdaságot.Ha oszd meg és uralkodj lenne, akkor miért erőlteti a NATO tagok fegyverkezését?
Szerintem az USA túl van a lehetőségein, és Trump felszámolóbiztost játszik. Megszabadul azoktól, amik viszik a pénzt, és üti azokat a vasakat, amik hozzák. Nem a NATO tagok random fegyverkezését erőlteti, hanem az amerikai fegyverekkel történő fegyverkezését. Ukrajnától megszabadul, cserébe behúzza az amerikai kontinensen lévő nyersanyagforrásokat és kíméletlenül ki fogja őket zsákmányolni (Venezuela és Grönland).Ha oszd meg és uralkodj lenne, akkor miért erőlteti a NATO tagok fegyverkezését? Ugye az ő elnöksége alatt hangoztatták az európai partnerek elmaradó katonai erejét és megemélték a kötelező gdp ráfordítást is. Ha szétesne a NATO, akkor könnyen lehet, hogy hazamennenek az amerikai csapatok és nem lenne Európában amerikai bázis, ezt gondolom mégsem akarnák.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..