[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

Ez olyan dolog, hogy NEM TUDHATJUK ha precedenst teremtünk hogy elsőre akár csak 100-at, 1000-et, 3000-et is átveszünk, utána ha betették a rudi fejét, mikor szalad meg tövig, és mondják azt hogy jóóóóÓÓÓÓ, hááááát ez csak az első szállítmány voóóóót', van ám még ott ahonnan ezek jöttek, tessék átvenni ezt az 50.000-et, 100.000-et is?!

Illetve bevallom, én ha csak egy Abdeslamot is kell átvenni, aki a Bataclan után szervez egy 150 halálos áldozattal járó lövöldözést a PARK-ban mondjuk, azt sem komálom mint ötlet! Figyelj, ezt a sok !palesztínbarát zsidó gyűlölő :P! arabot a nyugatiak várták Wilkommens kultúral, basszanak velük ők amit akarnak!!!
Ahaaaaa, tehát egy valamikori, egyáltalán nem objektív, mileszha miatt.
De a bizonyos gyárakban, vasútépítéseken, etc ,szervezett keretek között veszikelamagyarokmunkáját, az demennyire más.
Bullshit
És ezért legalább sikerül összeveszni mindenkivel, olaszokat, görögöket meg jól benne hagyni a szarban, hogy oldják meg
az IGAZI migrációs problémát.
Derék.
/utána meg nyilván a hisztike, hogy bántanakminket, mindenkimásmiattvanminden és a szoki/

De a bizonyos gyárakban, vasútépítéseken, etc ,szervezett keretek között veszikelamagyarokmunkáját, az demennyire más.
Bullshit
Igen, szerintem teljesen más.
Konkrétan vendégmunkásként, MI SZELEKTÁLUNK végzettség és valódi igény szerint, határozott idejű szerződéssel, ami közben ha gond van vele azonnal basszuk haza, HA LEJÁRT a szerződése mehet haza, vs az állampolgársággal ahol ha átvetted, megnyerted, a tiéd, MIÉNK örökre, és SZAVAZHAT.

Tudod ezek azok az arcok, neked nem győzőm hangsúlyozni, akik miatt a hittestvéreid tömegesen kezdtek el pl. Marseille ből Alijazni mert vegzálják a zsidókat ezek a derék muszlimok, ha kritikus tömeg felett összejönnek... Szóval téged aztán tényleg nem értelek, mi a péklapátnak ragaszkodik egy zsidó, vagy zsidó szimpatizáns azért, hogy legyen itt több ilyen derék varázsszőnyeges Ali?!!

Igen, szerintem teljesen más.
Konkrétan vendégmunkásként, MI SZELEKTÁLUNK végzettség és valódi igény szerint, határozott idejű szerződéssel, ami közben ha gond van vele azonnal basszuk haza, HA LEJÁRT a szerződése mehet haza, vs az állampolgársággal ahol ha átveddet, megnyerted, a tiéd, MIÉNK örökre, és SZAVAZHAT.

Tudod ezek azok az arcok, neked nem győzőm hangsúlyozni, akik miatt a hittestvéreid tömegesen kezdtek el pl. Marseille ből Alijazni mert vegzálják a zsidókat ezek a derék muszlimok, ha kritikus tömeg felett összejönnek... Szóval téged aztán tényleg nem értelek, mi a péklapátnak ragaszkodik egy zsidó, vagy zsidó szimpatizáns azért, hogy legyen itt több ilyen derék varázsszőnyeges Ali?!!
Ezek szerint csak végletek léteznek.
Szerintem nem.

Ebben már nem értünk egyet.

Szerintem ez egyértelmű, hogy egy Kaja Kallas vs Szijjártó, vagy Ursula vs Orbán, esetleg bármilyen EU-s magasabb beosztású tisztviselő aki most hivatalban van vs Lázár a mieink a jobban felkészültek. Ezt én egyértelműen így látom, nem fogok ezért mást írni akkor sem ha ez lenne a félúton egy konstruktív vitánál.

Tehát én nem így látom, az EU-vezetői totálisan képességtelen kontraszelektáltak és\vagy direkt Európa árulók. Szerintem.
Itt is ott is van bőven akire kecskét nem bíznék nemhogy államok sorsát. Felsoroltad az értelmesebbjét(lázár?) a hazaiból de az a helyzet hogy többet nemigen tudnàl....
De egyetértek hogy az Eu parlamenti megélhetési hülyèk azért elég durva szintet képviselnek....

Ezek szerint csak végletek léteznek.
Szerintem nem.
Én a múlt héten néztem végig egy szabad kurdisztánért folytatott és a helyi rendőrök által.szétvert tüntetést németben ami elég tanulságos volt...

Egyre kevesebb dologban értek egyet (főleg hogy azokat is csak máznak használja) a hazai vezetéssel de ebben abszolút..

Itt is ott is van bőven akire kecskét nem bíznék nemhogy államok sorsát. Felsoroltad az értelmesebbjét(lázár?) a hazaiból de az a helyzet hogy többet nemigen tudnàl....
De egyetértek hogy az Eu parlamenti megélhetési hülyèk azért elég durva szintet képviselnek....
NYÍÍÍÍÍÍLVÁN a Fidesz is tele van hülyékkel bazzzzzz, nem azt mondtam hogy nem! De nem ők vannak elöl, nem ők formálják az irányvonalat, fújják a passzátszelet! Ott is van egy rakat szervilis hülye, Dojcs, Rezsibiztos, a Debreceni csoda, etc etc, csak bazzmeg, az EU-t konkrétan VEZETIK a delíriumban ragadt hülyék!!!

Ez a nem mindegy!

NYÍÍÍÍÍÍLVÁN a Fidesz is tele van hülyékkel bazzzzzz, nem azt mondtam hogy nem! De nem ők vannak elöl, nem ők formálják az irányvonalat, fújják a passzátszelet! Ott is van egy rakat szervilis hülye, Dojcs, Rezsibiztos, a Debreceni csoda, etc etc, csak bazzmeg, az EU-t konkrétan VEZETIK a delíriumban ragadt hülyék!!!

Ez a nem mindegy!
Helyette itthon megvan a saját delírium van amiben kevésbé van amiben ugyanúgy van amiben jobban pusztít.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Én a múlt héten néztem végig egy szabad kurdisztánért folytatott és a helyi rendőrök által.szétvert tüntetést németben ami elég tanulságos volt...

Egyre kevesebb dologban értek egyet (főleg hogy azokat is csak máznak használja) a hazai vezetéssel de ebben abszolút..
Btw ilyen lesz Bp-en is.
Jer' ki te is.

Helyette itthon megvan a saját delírium van amiben kevésbé van amiben ugyanúgy van amiben jobban pusztít.
Ők nem delírumban vannak szerintem, hanem tudatosan elveszik sok olyan helyről ami nekik, az Ő körüknek kell, ami akár az ország egészének nézve káros. De nem tudatlanok, képességtelenek, hanem mohók.

A holdudvar egy része és a fiatal generáció aki ebben nőtt fel az nagyon durván az. A fiatal drjogász államtitkár urak nagyon durvàk....
Ezt konkrétan el tudom hinni. Akik a passzátszelet fújják, azok meg nem azok, mielőtt belebukott pl. kegyelmi ügybe, Varga Judit azon drjogász vonalon megint azt kell mondjam, nemzetközi szinten is felső polc volt. Varga Mihály, Pintér, Szijjártó, Lázár és maga Orbán meg egy teljesen más liga, mint az EU-s vezetők. Ezt azért aki érti is a politikát, meg látja a folyamatokat, az szimpátiától függetlenül el szokta ismerni...

S az a helyzet, hogy mostanában ilyet, vagy jobbat leginkább a keleti diplomáciában lehet látni, mert a teljes NYUGAT Trumpékkal az élen az gatya...

Ok, lehet, nem követem ennyire a lengyeleket.

baromság: nem vmi 'propagandától' leszel meleg, vagy egyéb

hány emberről is lenne szó? pár száz, pár ezer? Ugyan kérlek.
baromság: nem vmi 'propagandától' leszel meleg, vagy egyéb

tudod az a kis tanmese is úgy kezdődik, hogy csak egy picit részemet engedd be!
arról az apróságról meg már nem is beszélve, hogy az általunk aláírt csatlakozási szerződésnek ez nem volt része.
ez az egész bullshit a szerződésben lévő "gumiszabályok" újra értelmezése miatt (vö európai értékek) létezik egyáltalán.

hány emberről is lenne szó? pár száz, pár ezer? Ugyan kérlek
pár ezer? egy is sok, aki nem melózni jön, hanem eltartani magát. na meg annak magyarázd ezt, aki már megszenvedte milyenek ...

Bullshit
És ezért legalább sikerül összeveszni mindenkivel, olaszokat, görögöket meg jól benne hagyni a szarban, hogy oldják meg
az IGAZI migrációs problémát.
Derék.
/utána meg nyilván a hisztike, hogy bántanakminket, mindenkimásmiattvanminden és a szoki/
ha jók az emlékeim, akkor Mo. a kezdetek óta ezen az állásponton van.
az, hogy milyen helyzetbe kerültek a felsoroltak, nem a mi, hanem az inkompetens (vagy inkább lefizetett) EU bürokrácia hibája.
ne azt a szart akarják most szétkenni mindenkire. köszi, szagold te, nekem ez nem kell. épp ezért vagyok hajlandó most az ördögre is szavazni, de ezt ne engedje!

Ha úgy nézzük Szerbiát már majdnem megvették kilóra, nemrég onnan került ki egy felvétel, hogy az egyik ottani kínai gyárban a főnök/műszakvezető ököllel veri az egyik dolgozót, meg az építés alatt kutyákat, macskákat fogtak és ettek meg arrafelé az építőmunkások. Nem kell az a kultúra.
Volt ott előtte néminemű szóváltás is, abból lett a verés, verekedés. Másrészt nem szerbet vert meg, ez persze nem mentesíti semmiben sem, csak mondom, mert jó eséllyel véletlenül háromszor is vesén szúrta volna magát még aznap hazafelé fájront után. Amúgy ez alapvetően minden bárminemű hatalomra pszichológialiag alkalmatlan, primitív "kisfőnök" figurára áll, nem kell ehhez pont kínainak lenni.

Persze ne legyünk semmiféle gyarmat, az a tuti. :)