lehet ezer évvel tapasztaltabb vagyokJah, nem gondolod túl az életet![]()

már nem hiszem el azt, amit ti két pofával zabáltok.
még! majd rajöttök ...
lehet ezer évvel tapasztaltabb vagyokJah, nem gondolod túl az életet![]()

Így van. Csak van aki ezt jól csinálja, tanulta és képessége is van hozzá, meg van aki csak tanulta de képessége nincs, illetve a legrosszabb ha amúgy buta vagy mint a föld, és még tanulni se tanultad.politikus.
a mellébeszélés nagy királyai
Egy szociopata aki szétvert minden rendszert aminek eddig az elejére tették füstölgő romokat hagyott maga utàn mert rendszert épìteni már nem tudott..Pedig lehet nem szeretni, az a faszi egy nemzetközi szinten is jól képzett és nagy munkabírású minden hájjal megkent politikus, első osztályú debattőr, nem egy Németh Szilárd, vagy Jakab Péter, Kulja András, Kaja Kallas, etc...
Menj el egy Lázár infóra, és kérdezz tőle bármit. Meglepődnék ha nem tudna legalább ott prompt valami hihető és logikailag helyes választ adni. Mondom hogy profi az ember, konkrét dolgokkal direkt támadó szándékkal mennek oda aktivisták, elfogult emberek, és bekérdeznek nála, s 99%-ban oktatja őket.Egy szociopata aki szétvert minden rendszert aminek eddig az elejére tették füstölgő romokat hagyott maga utàn mert rendszert épìteni már nem tudott..
Írod ezt a jelenlegi profilképeddel, eléggé humoroslehet ezer évvel tapasztaltabb vagyok
már nem hiszem el azt, amit ti két pofával zabáltok.
még! majd rajöttök ...

Attól hogy jól beszél még egy szervezet sem lett életképes amit vezetett..Menj el egy Lázár infóra, és kérdezz tőle bármit. Meglepődnék ha nem tudna legalább ott prompt valami hihető és logikailag helyes választ adni. Mondom hogy profi az ember, konkrét dolgokkal direkt támadó szándékkal mennek oda aktivisták, elfogult emberek, és bekérdeznek nála, s 99%-ban oktatja őket.
Nekem van szerencsém egy-kettőt ismerni, rendesek, csak varázsvilágban élnek, elhiszik a saját narratívájukat.A holdudvar egy része és a fiatal generáció aki ebben nőtt fel az nagyon durván az. A fiatal drjogász államtitkár urak nagyon durvàk....
Miben profi? A rombolásban? Mert amit a MÁV-nál csinált, az a mintaképe annak hogy mit nem szabad. Lehúzta a beszerzéseket, aztán amikor a cég kezd bedőlni, akkor sürgősen vesz drágábban rosszabbat.Lázár kurva jó képességű, és profiktól tanult. Nem kell őt szeretni, még csak azt sem állítom hogy JÓ EMBER, vagy JÓ az ORSZÁGNAK, csak azt hogy profi. Mert az.
Viszont profi politikus, első osztályú debattőr. Semmi többet nem állítottam, csak azt hogy jó képességű ember. Nekem meggyőződésem hogy Ő fogja váltani Orbánt, ha most kikap a Fidesz, az öreg focista már amúgy is benne van a korban, Lázárral fognak visszajönni 4 év múlva.Attól hogy jól beszél még egy szervezet sem lett életképes amit vezetett..
Juhé..Viszont profi politikus, első osztályú debattőr. Semmi többet nem állítottam, csak azt hogy jó képességű ember. Nekem meggyőződésem hogy Ő fogja váltani Orbánt, ha most kikap a Fidesz, az öreg focista már amúgy is benne van a korban, Lázárral fognak visszajönni 4 év múlva.
Most megint nem leszek népszerű, tudom, meg az ország egyik legstabilabb, legszebb és leginkább pontos vonalán járok, de elmondom hogy ÉN MIT LÁTOK a MÁV-ból:Miben profi? A rombolásban? Mert amit a MÁV-nál csinált, az a mintaképe annak hogy mit nem szabad. Lehúzta a beszerzéseket, aztán amikor a cég kezd bedőlni, akkor sürgősen vesz drágábban rosszabbat.
Tudjuk hogy szatyorban szakmailag meg 2014-ben élsz már kifejtetted párszor.Most megint nem leszek népszerű, tudom, meg az ország egyik legstabilabb, legszebb és leginkább pontos vonalán járok, de elmondom hogy ÉN MIT LÁTOK a MÁV-ból:
9450Ft-os Megyebérletet, meg Kajlát, és a gyerekekkel együtt full ingyen utazunk bárhova az országban családilag.
Kell még mondanom valamit Ildikó?
Ez van. Olvass vissza mit írtam le, nem azt hogy jó ember, vagy hogy JÓ az országnak, azt írtam jó képességű, profi politikus, ahogy a Fidesz vezérkara is az.
Nem, csak nem Borsodban, ezt tény.Tudjuk hogy szatyorban élsz már kifejtetted párszor.
!Budapest- győr, budapest-szeged, budapest-veszprém vonalak erősen nem borsod kategória.Nem, csak nem Borsodban, ezt tény
Szóval, bár nem épített sokmindent, aminek az élére ált azt szétverte, de mivel jó hazudozó és parasztvakító, emiatt már profi?Viszont profi politikus, első osztályú debattőr. Semmi többet nem állítottam, csak azt hogy jó képességű ember. Nekem meggyőződésem hogy Ő fogja váltani Orbánt, ha most kikap a Fidesz, az öreg focista már amúgy is benne van a korban, Lázárral fognak visszajönni 4 év múlva.

Próbálj meg Kisvárdára, Mátészalkára menni vonattal. De nekem már volt olyan, hogy Debrecen-Budapest megálltunk a mezőn vagy 30 percre. Az, amit pedig a gyakrabban járók tapasztalnak meg nevetséges.Most megint nem leszek népszerű, tudom, meg az ország egyik legstabilabb, legszebb és leginkább pontos vonalán járok, de elmondom hogy ÉN MIT LÁTOK a MÁV-ból:
9450Ft-os Megyebérletet, meg Kajlát, és a gyerekekkel együtt full ingyen utazunk bárhova az országban családilag.
Kell még mondanom valamit Ildikó?
Az hogy téged lázár a mávnál a tények ellenére meg tud győzni az biztos az ő meggyőzőképességét minősíti?Igen, bármennyire is szarul hangzik, egy vezető pártpolitikus ettől profi, ez a meggyőzés művészete,
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..