[HUN] Kerekes páncélozott harcjárművek beszerzése

Egyébként az afgán hadsereg vagy belügy által használt BTR-ek mennyire voltak ott életképesek?
Nem tudom.

Èn Ford rangerekkel láttam csak őket.

De a mi álltalunk használtak nem bírtak a strapát.
Így nagyrèszt a táborban álltak.

Hummer/Toyota/gmerci/aztán maxxpro/cougar/matv amit kint a honvèdsèg használt.

Ja és az amcsi iskolabusz. :D

Nem tudom.

Èn Ford rangerekkel láttam csak őket.

De a mi álltalunk használtak nem bírtak a strapát.
Így nagyrèszt a táborban álltak.

Hummer/Toyota/gmerci/aztán maxxpro/cougar/matv amit kint a honvèdsèg használt.

Ja és az amcsi iskolabusz. :D
Akkor ezek szerint a szovjet kivonulás utáni konfliktusokban teljesen kifogytak a régi szovjet vasakból és az USA és a szövetségesei által biztosított páncélozott járműveket használták már inkább az elmúlt 20 évben. Most néztem egy korábbi katonai parádét amit a Tálibok tartottak Kabul elfoglalásának 3. évfordulójára és ott sem látszanak orosz harcjárművek.

Akkor ezek szerint a szovjet kivonulás utáni konfliktusokban teljesen kifogytak a régi szovjet vasakból és az USA és a szövetségesei által biztosított páncélozott járműveket használták már inkább az elmúlt 20 évben. Most néztem egy korábbi katonai parádét amit a Tálibok tartottak Kabul elfoglalásának 3. évfordulójára és ott sem látszanak orosz harcjárművek.
Honnan jött egyáltalán, hogy mardt működőképes szovjet technikájuk? Hogy maradt volna? Honnan szereztek volna hozzá kiképzést, alkatrészt stb a szobjet kivonulás után?

Honnan jött egyáltalán, hogy mardt működőképes szovjet technikájuk? Hogy maradt volna? Honnan szereztek volna hozzá kiképzést, alkatrészt stb a szobjet kivonulás után?
Ahonnan mások,kik ezeréves exszovjet technikát még mindig éltben tartanak.Roncsokbol,fekete piacrol,idegen alkatrészek belebarkácsolásábol.
170483123_3856335571129319_5106172336586235762_n.jpg

Puntlandi T55.Egy senki által el nem ismert ország haderejáben üzemelnek.Demég működő M47ük is van......
spain-E-or-E1-upgraded-version-10177-002.jpg

Szomália 77 után olaszoktol és a szaudiaktol kapott M47eket-de ezek állitólag exspanyol gépek........Hogy honnan,hogyan kerültek hozzájuk,azt a franc se tudja.Ahogy az is rejtély,hogyan tudják üzemben tartani őket.

Szia,

Kikepzes: a "kommunista" afgan kikepzoktol (az oroszok egy polgarhaboruba avatkoztak be, vagyis volt ilyen hadsereg).
Meg vadaszpilota is volt az afganok kozott, BTR kikepzo nem akkora specialitas.

Alkatresz: loptak volna, csak nem a helybe jott oroszoktol, hanem a hatar tuloldalarol.

Szia,

Kikepzes: a "kommunista" afgan kikepzoktol (az oroszok egy polgarhaboruba avatkoztak be, vagyis volt ilyen hadsereg).
Meg vadaszpilota is volt az afganok kozott, BTR kikepzo nem akkora specialitas.

Alkatresz: loptak volna, csak nem a helybe jott oroszoktol, hanem a hatar tuloldalarol.
Az afgán átlag életkor alapból nem magas, ha meg katona vagy az jelentősen lerövidíti...

Az Otokar, amely egyetértési megállapodást írt alá az Automecanica 96,77%-ának felvásárlásáról..

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Imádom, hogy ezek is ide jöttek volna először...