NE legyél már kretén, ami megvolt a MÁV cargo, azt mikor eladták meg nagyon sok pénzt hozott, tudod, akkor is pont készült ám összedőlni a házad.
Itt megint úgy okoskodsz, hogy a LÉNYEG a két adott szerződésben van, mikor milyen feltételek mellett, mennyire megérősen lehetett eladni, illetve megvenni a két dolgot, az adott szerződéseket ÉN biztosan nem, de gyanítom hogy részleteibe menően TE SEM ISMERED.
Kurva mód rühellem ezt, mikor megmutatok egy egyértelmű és teljesen megfeleltethető analógiát arra, hogy az állam elad egy nyereséges bármit, az ROOOOSSSZ, hazaárulók, majd megvesz egy egy nyereséges bármit, az is ROOOOSSSZ, hazaárulók.
LEGYEN MÁR A vagy B basszátok meg!!!
Ettől eltérően én azt állítottam - szerintem ez védhetőbb - hogy én annak a pártján vagyok, hogy legyen minél több NYERESÉGET termelő értékes cég, ingatlan és ingóság a MAGYAR ÁLLAM tulajdonában, tehát én nem örülök annak hogy eladták a MÁV - Cargót, és örülök annak hogy visszavették az Airport zrt.-t!
De lássuk már be, hogy ha az egyik jó, a másik rossz, ott valami baj van a fejben, és nulla logika játszik az adott személynél!