Lehet, hogy internet sem. De valakinek egyszer bele kell állnia a dologba, különben a zsidók nem állnak meg.Igazából akkor unalmas lenne egy a topik, mert nem lenne már Irán![]()
Lehet, hogy internet sem. De valakinek egyszer bele kell állnia a dologba, különben a zsidók nem állnak meg.Igazából akkor unalmas lenne egy a topik, mert nem lenne már Irán![]()
Mikor fenyegették meg teljes megsemmisítéssel Iránt?
Ne tegyél úgy, mintha nem látnád a különbségetJanuár 19-én
Mi a különbség? Ja ez judaista szélsőséges nackó. Mingyá' más.Ne tegyél úgy, mintha nem látnád a különbséget

Mégis mi a tököm bajod van ma nekedMi a különbség? Ja ez judaista szélsőséges nackó. Mingyá' más.![]()
Jajj, ne haragudj, nem vettem fel a rózsaszín demokráciaködös szemcsimet.Mégis mi a tököm bajod van ma neked
Jajj, ne haragudj, nem vettem fel a rózsaszín demokráciaködös szemcsimet.
Roman kulugyminiszter : Katonaink mar tapostak a magyarok mocskos utcakovet . Foldjeik mar a mi foldjeink. Azonban nagy romania ennel tobbb. Visszamegyunk es elvesszuk ami romaniat jogosan megilleti a magyarokat meg a sajat verukbe folytjuk ha kell.Január 19-én
Erről van egy remek történetem:Neked is adtak?![]()
Ezt pedig arra alapozod, hogy?Itt a fórumon néhányan éveken át arról ábrándoztak, hogy Irán lezárja a Hormuzi-szorost és bedől a Nyugati világ.
Most meg egyik hétről a másikra a létéért küzd az Iráni rezsim.
Arra alapozom, hogy már nem fenyegetőzik ezzel és könyörög, hogy tárgyalások legyenek az USA-val.Ezt pedig arra alapozod, hogy?
meglehetősen szűrt infó jön Iránból, de gondolom az aktuális "angoltudósok" megmondták, mint a ruszkik összeomlását minden pénteken 2022 óta.
Ezt pedig olyan megbízható források állítják mint a nyugati MSM és Izrael....?Arra alapozom, hogy már nem fenyegetőzik ezzel és könyörög, hogy tárgyalások legyenek az USA-val.
Az IAF néhány hónappal ezelőtti tombolása és az iráni haderő megalázása felszínre hozta az iráni társadalmon belüli feszültségeket.
A tények és a valóság igazolják.Ezt pedig olyan megbízható források állítják mint a nyugati MSM és Izrael....?
Iránban vagy?A tények és a valóság igazolják.
konkrétan azt a RAF követte el, akkoriban mondták ,hogy kapcsolatban álltak az El-Fatah szervezettel,és a kiképzésüket próbálták ezzel honorálni .. .. de ettől függetlenül még ők robbantottak ! számtalan példát lehetne írni,hogy ki kivel van kapcsolatban,ki kit befolyásol,maradjunk akkor a tényeknél .. a Vörös hadsereg csoport volt aki robbantott Budapesten, tehát németek ! ( ettől függetlenül én biztosan kiadtam volna őket Izraelnek, ítéljék el őket ők ! )Eleve nem is hallottam róla.
Most meg egyik hétről a másikra a létéért küzd az Iráni rezsim.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..