[BIZTPOL] Irán

Jajj, ne haragudj, nem vettem fel a rózsaszín demokráciaködös szemcsimet.
WP1003-2.jpg

Január 19-én

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Roman kulugyminiszter : Katonaink mar tapostak a magyarok mocskos utcakovet . Foldjeik mar a mi foldjeink. Azonban nagy romania ennel tobbb. Visszamegyunk es elvesszuk ami romaniat jogosan megilleti a magyarokat meg a sajat verukbe folytjuk ha kell.

Magyar kulugyminiszter: Barmibe is kerul megvedjuk magunkat a roman agressziotol es rablastol.

Micsoda agressziv es szelsoseges magyar reakcio!!!

Erről van egy remek történetem:
Jó pár évvel ezelőtt, feltörekvő gumitalpúként a Ben Gurion reptéren a kijárat felé haladva egy ékszerkereskedő ortodox úr leszólított, hogy vennék-e valamit. Mondtam, hogy nem, mire jó kereskedőként elkezdett próbákozni, hogy majd akkor a feleségemnek jó lesz, meg ilyesmi.
Végső elkeseredésében megkérdezte, hogy “are you jewish?”, mire én mondtam, hogy nem.
Elvigyorodott és azt mondta: “haha, not yet!”

Nem lesz ez így jó.
Trumpot hülyére fogják venni, illetve tudja, hogy hülyére veszik, de majd el lehet adni egy újabb
orbitális sikernek....
A probléma nem lesz megoldva, sőt.

A Reuters hírügynökség egy régióbeli diplomáciai forrásra hivatkozva arról számolt be, hogy a maszkati tárgyalásokon Irán ragaszkodott az urándúsításhoz való jogához, de közölte, hogy hajlandó megvitatni a dúsítás mértékét vagy egy regionális konzorciumot. Azt írták, hogy Teherán úgy véli, az Egyesült Államok megértette ezt az álláspontot.
A Reuters arról is beszámolt, hogy Iránban úgy vélik, az Egyesült Államok rugalmasságot mutatott Teherán követeléseivel kapcsolatban, és hogy Irán rakétaképességeiről nem esett szó a tárgyalások során.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Loken
Itt a fórumon néhányan éveken át arról ábrándoztak, hogy Irán lezárja a Hormuzi-szorost és bedől a Nyugati világ.

Most meg egyik hétről a másikra a létéért küzd az Iráni rezsim.

Itt a fórumon néhányan éveken át arról ábrándoztak, hogy Irán lezárja a Hormuzi-szorost és bedől a Nyugati világ.

Most meg egyik hétről a másikra a létéért küzd az Iráni rezsim.
Ezt pedig arra alapozod, hogy?
meglehetősen szűrt infó jön Iránból, de gondolom az aktuális "angoltudósok" megmondták, mint a ruszkik összeomlását minden pénteken 2022 óta.

• Imádom
Reactions: LMzek 2.0
Ezt pedig arra alapozod, hogy?
meglehetősen szűrt infó jön Iránból, de gondolom az aktuális "angoltudósok" megmondták, mint a ruszkik összeomlását minden pénteken 2022 óta.
Arra alapozom, hogy már nem fenyegetőzik ezzel és könyörög, hogy tárgyalások legyenek az USA-val.
Az IAF néhány hónappal ezelőtti tombolása és az iráni haderő megalázása felszínre hozta az iráni társadalmon belüli feszültségeket.

• Tetszik
Reactions: endre and Masztiff
Arra alapozom, hogy már nem fenyegetőzik ezzel és könyörög, hogy tárgyalások legyenek az USA-val.
Az IAF néhány hónappal ezelőtti tombolása és az iráni haderő megalázása felszínre hozta az iráni társadalmon belüli feszültségeket.
Ezt pedig olyan megbízható források állítják mint a nyugati MSM és Izrael....?

Eleve nem is hallottam róla.
konkrétan azt a RAF követte el, akkoriban mondták ,hogy kapcsolatban álltak az El-Fatah szervezettel,és a kiképzésüket próbálták ezzel honorálni .. .. de ettől függetlenül még ők robbantottak ! számtalan példát lehetne írni,hogy ki kivel van kapcsolatban,ki kit befolyásol,maradjunk akkor a tényeknél .. a Vörös hadsereg csoport volt aki robbantott Budapesten, tehát németek ! ( ettől függetlenül én biztosan kiadtam volna őket Izraelnek, ítéljék el őket ők ! )