[BIZTPOL] Irán

Jajj, ne haragudj, nem vettem fel a rózsaszín demokráciaködös szemcsimet.
WP1003-2.jpg

Január 19-én

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Roman kulugyminiszter : Katonaink mar tapostak a magyarok mocskos utcakovet . Foldjeik mar a mi foldjeink. Azonban nagy romania ennel tobbb. Visszamegyunk es elvesszuk ami romaniat jogosan megilleti a magyarokat meg a sajat verukbe folytjuk ha kell.

Magyar kulugyminiszter: Barmibe is kerul megvedjuk magunkat a roman agressziotol es rablastol.

Micsoda agressziv es szelsoseges magyar reakcio!!!

Erről van egy remek történetem:
Jó pár évvel ezelőtt, feltörekvő gumitalpúként a Ben Gurion reptéren a kijárat felé haladva egy ékszerkereskedő ortodox úr leszólított, hogy vennék-e valamit. Mondtam, hogy nem, mire jó kereskedőként elkezdett próbákozni, hogy majd akkor a feleségemnek jó lesz, meg ilyesmi.
Végső elkeseredésében megkérdezte, hogy “are you jewish?”, mire én mondtam, hogy nem.
Elvigyorodott és azt mondta: “haha, not yet!”

Nem lesz ez így jó.
Trumpot hülyére fogják venni, illetve tudja, hogy hülyére veszik, de majd el lehet adni egy újabb
orbitális sikernek....
A probléma nem lesz megoldva, sőt.

A Reuters hírügynökség egy régióbeli diplomáciai forrásra hivatkozva arról számolt be, hogy a maszkati tárgyalásokon Irán ragaszkodott az urándúsításhoz való jogához, de közölte, hogy hajlandó megvitatni a dúsítás mértékét vagy egy regionális konzorciumot. Azt írták, hogy Teherán úgy véli, az Egyesült Államok megértette ezt az álláspontot.
A Reuters arról is beszámolt, hogy Iránban úgy vélik, az Egyesült Államok rugalmasságot mutatott Teherán követeléseivel kapcsolatban, és hogy Irán rakétaképességeiről nem esett szó a tárgyalások során.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Loken
Itt a fórumon néhányan éveken át arról ábrándoztak, hogy Irán lezárja a Hormuzi-szorost és bedől a Nyugati világ.

Most meg egyik hétről a másikra a létéért küzd az Iráni rezsim.

• Tetszik
Reactions: alali77
Itt a fórumon néhányan éveken át arról ábrándoztak, hogy Irán lezárja a Hormuzi-szorost és bedől a Nyugati világ.

Most meg egyik hétről a másikra a létéért küzd az Iráni rezsim.
Ezt pedig arra alapozod, hogy?
meglehetősen szűrt infó jön Iránból, de gondolom az aktuális "angoltudósok" megmondták, mint a ruszkik összeomlását minden pénteken 2022 óta.

• Imádom
Reactions: LMzek 2.0
Ezt pedig arra alapozod, hogy?
meglehetősen szűrt infó jön Iránból, de gondolom az aktuális "angoltudósok" megmondták, mint a ruszkik összeomlását minden pénteken 2022 óta.
Arra alapozom, hogy már nem fenyegetőzik ezzel és könyörög, hogy tárgyalások legyenek az USA-val.
Az IAF néhány hónappal ezelőtti tombolása és az iráni haderő megalázása felszínre hozta az iráni társadalmon belüli feszültségeket.

Arra alapozom, hogy már nem fenyegetőzik ezzel és könyörög, hogy tárgyalások legyenek az USA-val.
Az IAF néhány hónappal ezelőtti tombolása és az iráni haderő megalázása felszínre hozta az iráni társadalmon belüli feszültségeket.
Ezt pedig olyan megbízható források állítják mint a nyugati MSM és Izrael....?

Eleve nem is hallottam róla.
konkrétan azt a RAF követte el, akkoriban mondták ,hogy kapcsolatban álltak az El-Fatah szervezettel,és a kiképzésüket próbálták ezzel honorálni .. .. de ettől függetlenül még ők robbantottak ! számtalan példát lehetne írni,hogy ki kivel van kapcsolatban,ki kit befolyásol,maradjunk akkor a tényeknél .. a Vörös hadsereg csoport volt aki robbantott Budapesten, tehát németek ! ( ettől függetlenül én biztosan kiadtam volna őket Izraelnek, ítéljék el őket ők ! )