Már a DM63 sincs gyártasban régóta, csak az A1, ahol ha már megváltoztatták a biztonság miatt a lőportöltetet, akkor már hozzáigazították az új ágyúhoz a nyomást is.DM63 még valszeg kimegy.
A DM73-at csak az L55A1 lövi ki jelenleg tutira.
A 63A1-et kilövik még ezek. Egyedül a 73 ami probléma egyelőre.Már a DM63 sincs gyártasban régóta, csak az A1, ahol ha már megváltoztatták a biztonság miatt a lőportöltetet, akkor már hozzáigazították az új ágyúhoz a nyomást is.
Nem állítom, hogy szakértő volnék de ez azért kissé nagy mellény vót.Ja, hogy nem értesz az RM lövegekhez. Keress rá mi a különbség az l/44 és l/55 közt, majd ezután keress rá arra, hogy mi a különbség az RH120 l/55 és az Rh 120 l/55A1 közt.
Pontosabban hülyeséget beszélekDM63 még valszeg kimegy.
A DM73-at csak az L55A1 lövi ki jelenleg tutira.
Az L47 és L47 LLR is képes DM63 változatok használatára. Este utánaolvastam ennek is.Pontosabban hülyeséget beszélek
L44a1, l55 és l55a1
Az L47 és L47 LLR is képes DM63 változatok használatára. Este utánaolvastam ennek is.
Itt is ezt írom.A 63A1-et kilövik még ezek. Egyedül a 73 ami probléma egyelőre.
Ja, dudi hülyeségén mi dolgozunk.Itt is ezt írom.

a tulpar nem gagyibb mint a mi a7-ünk?érdekes...Ezt nem igazán mondanám hogy gagyibb....
Nem tudom, szerintem senki sem tudja, hogy a Tulpar hogyan is áll jelenleg, főleg ebben a formában, de azért a török haditechnika mára jelentőset ment.a tulpar nem gagyibb mint a mi a7-ünk?érdekes...
Azért ennél szerintem értelnesebb számukra a CV családból venni ezt is. Hacsak nem ennek a továbbfejlesztésére gondoltak.2025-ben az egyik V4 találkozón a szlovák védelmi miniszter még azt szorgalmazta hogy a V4-ek fejlesszenek ki közösen egy új könnyű harckocsit...
Valószínű, hogy a többi három ország nem nagyon akarta ezt és gyorsan lekerült a napirendről, mert azóta nem nagyon hallani arról, hogy mi akart ez lenni. Ha valamilyen alváza (Lynx, CV90, Borsuk) mindenkinek van, akkor nem csak egy egyforma torony kellett volna rá?Azért ennél szerintem értelnesebb számukra a CV családból venni ezt is. Hacsak nem ennek a továbbfejlesztésére gondoltak.
Persze, hiszen politikusok.Valószínű, hogy a többi három ország nem nagyon akarta ezt és gyorsan lekerült a napirendről, mert azóta nem nagyon hallani arról, hogy mi akart ez lenni. Ha valamilyen alváza (Lynx, CV90, Borsuk) mindenkinek van, akkor nem csak egy egyforma torony kellett volna rá?
Volt olyan médiában sokat szereplő szakértő, aki a Lynx bejelentésénél is már azt hajtogatta hogy kellene belőle egy ilyen változat is.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..