[BIZTPOL] Szíriai helyzet

És akkor következzen a nap híre... http://www.middleeasteye.net/news/syria-us-fsa-threats-1094894190

Az FSA-s "mérsékelt ellenzék", akiket az Egyesült Államok is támogat ma a szó szoros értelmében az amerikai kiképzők és katonák ellen fordult és elüldözték őket, az al-Rai nevű észak-szíriai településről. Lefejezéssel fenyegették meg őket, az amcsiknak pedig nem kellett sok és eliszkoltak. A törökök meg csak nézték és jókat kuncogtak magukban.
Nyugi. Ebben a háborúban még mindenki mindenkivel össze fog feküdni. Meg hátulról is megcsinálják egymást. (bocs Mack). És vissza :D

É. Hama tart., orosz Orlan-10-es leesett.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

4 nap óta visszatartják Assadék a K. Aleppónak szánt élelmiszersegélyt.
CsdZwgrWIAAzLLs.jpg:large

Nem hinném, hogy erről lenne szó. Egyszerűen csak ki akarják éheztetni K. Aleppót.
Éhesek azok már eléggé. Viszont egy ilyen helyzetben nincs az az épeszű parancsnok, aki beenged egy ekkora konvojt átvizsgálás nélkül. Ez viszont nem öt perc lássuk be. Ugyanakkor ne feledjük, hogy bárki feltartott kézzel kijöhet onnan és nem fogják agyonlőni, vagy lefejezni. Kap enni is és mint tudjuk a kormány által ellenőrzött részen még van működő kórház is, ha éppen fájna valami...

• Tetszik
Reactions: zeal
Éhesek azok már eléggé. Viszont egy ilyen helyzetben nincs az az épeszű parancsnok, aki beenged egy ekkora konvojt átvizsgálás nélkül. Ez viszont nem öt perc lássuk be. Ugyanakkor ne feledjük, hogy bárki feltartott kézzel kijöhet onnan és nem fogják agyonlőni, vagy lefejezni. Kap enni is és mint tudjuk a kormány által ellenőrzött részen még van működő kórház is, ha éppen fájna valami...
Azért én olvastam anno elég sok örjöngő kommentet a másik topicban, mikor a gaz "banderisták" teljesen indokolatlanul vegzálják a Donbass-i segélyszállítmányt, pedig égető lenne a célbajutása.
Putyin is menő volt, hogy megmondta a banderistáknak, hogy hozzá se merjenek nyúlni a fehér teherautókhoz.

Változik a világ.

Azért én olvastam anno elég sok örjöngő kommentet a másik topicban, mikor a gaz "banderisták" teljesen indokolatlanul vegzálják a Donbass-i segélyszállítmányt, pedig égető lenne a célbajutása.
Putyin is menő volt, hogy megmondta a banderistáknak, hogy hozzá se merjenek nyúlni a fehér teherautókhoz.

Változik a világ.
Ez nem az ukrán topik! Amúgy meg az ukránoktól nem sok kamion érkezett donbass ba. Akkor most ők maguk magukat vagy mi?

Változik a világ.
És hogy reklamáltak sokan, hogy mi az hogy nem vizságlhatják át, mekkora szemétség...
Tényleg változik a világ.

• Tetszik
Reactions: karpatalja
Ez nem az ukrán topik! Amúgy meg az ukránoktól nem sok kamion érkezett donbass ba. Akkor most ők maguk magukat vagy mi?
Pont te aki, naponta 40 kommentet toltál, tudnod kellene, hogy ment nyugat felől is nem is egy.
Igaz nem annyi, mint keletről.

És köszi tisztában vagyok vele, hogy nem az a topic, igazán kedves vagy, hogy segítesz.

Pont te aki, naponta 40 kommentet toltál, tudnod kellene, hogy ment nyugat felől is nem is egy.
Igaz nem annyi, mint keletről.

És köszi tisztában vagyok vele, hogy nem az a topic, igazán kedves vagy, hogy segítesz.
Az még akkor nem én voltam, de a másik srác sem nyomot napi negyvenet, max kilométert ha rossz napom volt :)