[BIZTPOL] Irán

A perzsák még vinnék is valamire, ha nem szerencsétlenkednének ezzel az Iszlámmal. Egy demokratikusabb, piacgazdaságban egész jó kis országot tudnának összedobni.

Mert nemzetközi vizek :D

nemzetközi = USA

nemzetközi vizek = USA felségvizei
nemzetközi közösség = az USA által (különböző nemzetközi szervezeteken és NGO-kon át) vezetett Nyugat országai

sőt, a globalizáció jó, de csak akkor, ha az USA globalizál
ha Kína globalizál, az már nem jó globalizáció :)

nemzetközi = USA

nemzetközi vizek = USA felségvizei
nemzetközi közösség = az USA által (különböző nemzetközi szervezeteken és NGO-kon át) vezetett Nyugat országai

sőt, a globalizáció jó, de csak akkor, ha az USA globalizál
ha Kína globalizál, az már nem jó globalizáció :)

Pfúj micsoda demokrácia ellenes gondolataid vannak ;) :D

A Roszatom építheti az új iráni reaktorokat
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

197447-640.jpg

• Tetszik
Reactions: szegcsab
Szerintem csempészték 1 /pl. afrikai/ "közvetítő" ország segítségével. /Igy pl. Jumbot is tudtak venni./ Egyes alkatrészeket meg legyártottak, hisz múzeális gépekbe szinte lehetetlen alkatrészt találni.
Persze ma már vehetnek új gépet is, de gondolom csak lebutított verziókat kaphatnának.

Kaptak szerintem fű alatt nagyobb készleteket, 40 éves ma is repülő gépek ezek. Főleg a Tomcat szervíz igényes, üzemidők,élettartamok nem játék kategória. A sah alat beszerzett alkatrészek már rég elöregedhettek még ha újak is voltak anno.

Erről a képről az jutott eszembe, hogy vajon Irán az Phantom illetve a Tomcat esetében, hogy pótolja az alkatrészeket? Pl hajtóműveikkel mi van? Azt már lecserélték? Vagy ha nem akkor, hogyan szerzik be a hiányzó darabokatt?

Szerintem utángyártottakat használnak.