[BIZTPOL] Magyarország

Azt alapul véve, amit Budaházyval művelt a rendszer, nem csodálkoznék, ha ki akarnának ***ni Viktorral.
Na itt kellene elgondolkodni, miért nem szabad indulatból politizálni . Ha idővel országot akarnak vezetni, meg kell tanulni a támogatóiknak is nem indulatból cselekedni.

Csalódást kell okozzak,nem olvasom a kurucot,túltolják a trágárságot,a cigány ellenességet,mag az antiszemitizmust,a kommentelők kommentjeit sem igazán tudom értékelni,úgy 90%-ban,tartalom nélküli fröcsögés,a fotelból.
Flepnis rozi véleményét kb nem tudom értelmezni,nagyjából fújtatásnak érzem,túlgondolt Magyarkodásnak.A (számomra) érdekes kérdésekre(már) nem a gugliból tájékozódok,annyit tudok,amennyi nekem kell,feleslegesnek érzem minden neten talált bemásolással vitázni.
Némi gúnyt is érzek felőled,irányomba,azt sem igazán értem.

Csak hülyéskedtem. Azt hittem, te is. :D

• Tetszik
Reactions: lgabo
senki, csak olyan jó lett volna látni, hogy a nemzeti oldal nem csak kötésmintákat és vacsora recepteket tud cserélni... de mindegy

Azért volt kint a Betyársereg, hogy biztosítsa a helyszínt, mert a vasárnapi szavazás előtt szerintük szarul vette ki volna magát egy tömegverekedés, az adott körülmények között.