Ki mit tippel holnapra? Ki fog nyerni? Szerintem a nyanya.
Ha eljut az elnöki székig, akkor már nehéz. A mostmár nem cabrioba utaztatják az elnököt, hanem tankban, titkosszolgálat meg vigyáz rá.Amúgy meg hogy ki fog nyerni; láttam én már Kennedyt fejbe lőve...
Trumpnak akkor ment el a hajó, amikor a némber lett a másik jelölt.Ki mit tippel holnapra? Ki fog nyerni? Szerintem a nyanya.
Az igaz, de nem egyszer volt már "szép" ágyútalpas temetés (usában 3 is), ahol mindenki ejtett könnyeket..Ha eljut az elnöki székig, akkor már nehéz. A mostmár nem cabrioba utaztatják az elnököt, hanem tankban, titkosszolgálat meg vigyáz rá.

Azért annyira nem mindegy. Én jobban örülnék ha rádrohadna a SHTF-konzerv, de neked is jobban ízlik a főtt kaja szerintem.A brexitet megtippeltem, most szerintem a nyanya lesz a befutó. Mindegy is, a konzerveket már megvettem úgyis![]()
Szerintem is a nyanya nyeri, aztán, hogy mi lesz, nyárig kiforrja magát. Csak nehogy a július 4-i tüzijátékot az oroszok rendezzék Bulavával meg Szinyevával.A brexitet megtippeltem, most szerintem a nyanya lesz a befutó. Mindegy is, a konzerveket már megvettem úgyis![]()

Biztos ki találtak új módszereket,kreatívak a fiúk.Ha eljut az elnöki székig, akkor már nehéz. A mostmár nem cabrioba utaztatják az elnököt, hanem tankban, titkosszolgálat meg vigyáz rá.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..