[BIZTPOL] Szíriai helyzet

nyugat Guta/holnap indulnak a turista buszok
CyTGRreWEAQga4a.jpg

A tigris nyilatkozatot adott ki amiben utolsó lehetőséget ad a poloskáknak a megadásra.
Aki marad az meghal.
CyS1c0OXAAA1DH-.jpg

• Tetszik
Reactions: zeal
Ezt miért nem mutatja a BBC?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ezt miért nem mutatja a BBC?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Jó lenne érteni, mit beszélnek :)
Amúgy néztem, nem kevés olyan is jön kifelé, akiről nem lennék meglepve, ha egy nappal korábban még fegyver lett volna a kezében, és bőszen lövöldözött volna a kormánykatonákra. Aztán az is lehet, hogy csak én nem látom a különbséget, és ők elsőre levágják, ki a siíta, ki a szunnita :D

Amúgy néztem, nem kevés olyan is jön kifelé, akiről nem lennék meglepve, ha egy nappal korábban még fegyver lett volna a kezében, és bőszen lövöldözött volna a kormánykatonákra. Aztán az is lehet, hogy csak én nem látom a különbséget, és ők elsőre levágják, ki a siíta, ki a szunnita :D
Ez nekem is megfordult a fejemben......

Még jó hogy van egy moderált szellemrendőrség :cool:

Tegnap déli hír, de visszanézve a fórumot nem találtam róla semmit...
http://www.origo.hu/nagyvilag/20161127-izraeli-katonakra-tamadtak-az-iszlam-allam-terroristai.html
Ez volt az első hivatalos összetűzés az IDF és az ISIS között...
Hát ha ezek az isten barmai magukra rántják az IDF-et is akkor tényleg végük lesz... de gyorsan.
Volt egy másik hír amit szombaton posztolt valaki a Golán-fennsíkkal kapcsolatban.
https://www.almasdarnews.com/article/syrian-army-heads-golan-heights-border-upcoming-offensive/
Az SAA is arrafelé nyomul a határ irányába. Na így már két tűz között lesznek az ISIS férgek ott is:)

Azt irjak a twitteren a bennfentesek, hogy Aleppo teljes visszafoglalasa utan nem al-Bab lesz a kovetkezo cel, hanem nagyszabasu hadmuvelet fog indulni Aleppotol nyugatra. Tovabbra is a Nuszra a fo ellenseg, nem az ISIS.

• Tetszik
Reactions: karpatalja