Az usáknak elég csak egyszer mert ő precízt használSajnos csak volt, mert az oroszok mindet porig bombázták háromszor![]()

Az usáknak elég csak egyszer mert ő precízt használSajnos csak volt, mert az oroszok mindet porig bombázták háromszor![]()

mert nincs rajtuk fehér sisak?Ezt miért nem mutatja a BBC?
Ezt miért nem mutatja a BBC?

Ez nekem is megfordult a fejemben......Jó lenne érteni, mit beszélnek
Amúgy néztem, nem kevés olyan is jön kifelé, akiről nem lennék meglepve, ha egy nappal korábban még fegyver lett volna a kezében, és bőszen lövöldözött volna a kormánykatonákra. Aztán az is lehet, hogy csak én nem látom a különbséget, és ők elsőre levágják, ki a siíta, ki a szunnita![]()
Jó lenne érteni, mit beszélnek
Amúgy néztem, nem kevés olyan is jön kifelé, akiről nem lennék meglepve, ha egy nappal korábban még fegyver lett volna a kezében, és bőszen lövöldözött volna a kormánykatonákra. Aztán az is lehet, hogy csak én nem látom a különbséget, és ők elsőre levágják, ki a siíta, ki a szunnita![]()

Idlibben mi lesz? Rezervátum?Khan Al-Sheih a kormanyerok kezen. A demokratakat buszokkal atszallitjak Idlibbe.
![]()
Idlibben mi lesz? Rezervátum?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..