0:48-nál tisztítóvessző minek van kihúzva az AK-ból.Rég láttunk már "bödönt" szíriai tankokon.Íme egy bödönös T-72 -es akcióban. (Ez megint egy újabb fajta bödönnek tűnik.)

Persze Soros gyurkáé..... :-DVégre jó hírek,minden jót a szír népnek a felszabadított részeken,sikerüljön nekik újra indítani a normàlis életet.
Van valami megbízható alapítvány,szervezet aki biztosan eljuttatja hozzájuk az adományokat?
Nem tudom az elfogott terroristákra ugyanaz az amnesztia vonatkozik-e, mint akik megadták magukat, de nekem gyanús, hogy az a kettő a videóban nem megy haza.Aleppo:
tegnap beraktam,igaz 2 pilóta meg halt,lelőttékMi hír van az L-39-ről?Igaz vagy kacsa?Nem csodálkoznék rajta, 1980-86 óta állnak hadrendben,egyszer voltak nagyjavításon 2005-ben.Az sem most volt.
a gyermekkorháznál

Tudnál mutatni egy fotót arról a bizonyos kráterről?Akarod mondani, az oroszok által lebombázott gyerekkórház kráternél!![]()
blogen csak ironizaltTudnál mutatni egy fotót arról a bizonyos kráterről?
termeszetesen a kratert is elvittek magukkal delre.A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..