Hangfelvétel készül. Ezt tudjuk kérésre rendelkezésre bocsátani. Pénteken írjon az [email protected] címre, az anyagot átküldjük e-mailben. További szép napot!
Hol, mikor?Megy valaki innen a Dani Zoltán előadásra rajtam kívül?
Pár kommentettel fentebb ott az ajánló. Ma volt. Lesz fent hanganyag elvileg. Makd megosztom.Hol, mikor?
Szóval lesz anyag, csak türelem.Nagyon sajnálom, de a tagtárs elfelejtette bekapcsolni a diktafont, nem rögzítette az előadást.
Viszont az egyik volt légvédelmi rakétás kollégám kamerával felvette az egészet. A hétvégére, szombat tájékára ígérte, hogy átküldi az anyagot.
Köszi.A Dani Zoltán féle előadás anyaga. 4 napig tölthető.
https://drive.google.com/drive/folders/0B6P1Kbdzk4uYR3pNSWFtdWo5Vm8
Nyílt napok a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen
2017 januárjában ismét megnyitja kapuit az érdeklődő diákok előtt a Nemzeti Közszolgálati Egyetem.
Január 13-án a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar (Hungária körút 9-11.); január 14-én az Államtudományi és Közigazgatási Kar (Ludovika tér 2.); január 27-én a Rendészettudományi Kar (Farkasvölgyi út 12.), míg január 28-án a Nemzetközi és Európai Tanulmányok Kar (Ludovika tér 2.) rendez nyílt napot.
A Hadtudományi és Honvédtisztképző Karon (HHK) rendezett nyílt napon a képzésekről szóló tájékoztató mellett a diákok testnevelési és alaki bemutatót is láthatnak, valamint részt vehetnek egészségügyi alkalmassági tanácsadáson. A leendő hallgatók a rendezvényen több harci járművet is megtekinthetnek, így például harckocsikat, tűzszerész robotokat és többféle drónt is. Emellett a katasztrófavédelmi képzésekkel is megismerkedhetnek az érdeklődők.
További részletek az egyetem honlapján olvashatók.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..