[BIZTPOL] Közép-Európa (V4 országok)

Putyintól valaki megkérdezte a véleményét: szerinte az amerikaiak miért küldtek homokszínű tankokat Lengyelországba? Hiszen az nem sivatag.
Valóban nem az - mondta Putyin. MÉG NEM.
15936340_781160868704177_5735566898527706982_o.jpg

-Владимир Владимирович,почему США отправили в Польшу танки песчаного цвета, ведь Польша не пустыня?
-Вы правы,не пустыня... Пока не пустыня
HA ez így TÉNYLEG elhangzott, és mókának szánták, még akkor sem tudok rajta röhögni...

• Tetszik
Reactions: eadx and eevil
HA ez így TÉNYLEG elhangzott, és mókának szánták, még akkor sem tudok rajta röhögni...

szerintem meg nagyon vicces, tökéletesen bemutatja a helyzet abszurditását és az erőviszonyok helytelen felmérését
amúgy nem kell annyi mindentől rettegni, nem vagyunk mi annyira értékes faj, hogy hiányozzon bárkinek is a létünk itt a földön vagy bárhol máshol ;)

szerintem meg nagyon vicces, tökéletesen bemutatja a helyzet abszurditását és az erőviszonyok helytelen felmérését
amúgy nem kell annyi mindentől rettegni, nem vagyunk mi annyira értékes faj, hogy hiányozzon bárkinek is a létünk itt a földön vagy bárhol máshol ;)
Nekem azért hiányozna néhány ember, mondjuk első körben a családom, mivel egy önző gyökér vagyok :P...

• Tetszik
Reactions: tindalos
Nekem azért hiányozna néhány ember, mondjuk első körben a családom, mivel egy önző gyökér vagyok :p...
együtt lennél velük te is az örök vadászmezőkön ahogy mindenki a sajátjával
aztán kezdődhet újra a körforgás
én jobban félteném őket, ha utána életben maradnának, na az lenne az igazi szívás

együtt lennél velük te is az örök vadászmezőkön ahogy mindenki a sajátjával
aztán kezdődhet újra a körforgás
én jobban félteném őket, ha utána életben maradnának, na az lenne az igazi szívás
Persze, ez egy örök érvényű dolog, ezt vagy hasonlót divat is mondani, de mikor odakerül a szitu, általában a legtöbb lényben erősebb az életösztön, és inkább küzdene tovább a saját, és a családja életéért. Szerintem én is inkább megpróbálnám, hátha van tovább, mint akkor jöjjön aminek jönnie kell, és jöjjön a vég.

A fórum eredetileg a római főteret jelentette, ahol a polgárok megvitatták a politikát stb. stb. Egy nyílt tér ahol az akár ellentétes vélemények ütközhetnek.
Ha az orosz AGITPROP helyet kaphat, nem látom be, hogy az ukrán miért ne?
A lényeg, hogy nem kell egyetértsetek és az sem fontos, hogy szeressétek egymást. Ha képesek vagytok egy bizonyos szintet tartani ami a vitakultúrát illeti, áldásom rátok.

De julipókkal pont hogy nem lehet, mert csak ideszarik és kész.
Az mióta vitakultúra, hogy biorobot módjára behajigál dolgokat, aztán amint szembesítik vele, hogy hazugság, amit állít sunnyog egy nagyot, és behazudik valami mást?
Ez az a szint, hogy megy a Pártkelte a Királyin, te meg mondod, hogy Baló, legalább a kérdéssel ne hazudj, de ugye Balóhoz ez már nem jut el, és csak tolja a rizsát.

Ez is csak poén a következö minta szerint:
Törpe jelentkezik favàgònak Kanadàba:
Hol dolgozott eddig?
A Szaharàban
Mi? Ott nincsenek is erdök!
Màr nincsenek.
Világos, értettem én elsőnek is, de nem jó dolog az, hogy Putyin tényleg ilyenekkel viccel... Hozzáteszem, kb. 5% ot adok rá, hogy ez ÍGY valóban az Ő szájából elhangzott...

Persze, ez egy örök érvényű dolog, ezt vagy hasonlót divat is mondani, de mikor odakerül a szitu, általában a legtöbb lényben erősebb az életösztön, és inkább küzdene tovább a saját, és a családja életéért. Szerintem én is inkább megpróbálnám, hátha van tovább, mint akkor jöjjön aminek jönnie kell, és jöjjön a vég.
Ezt azért gondolod így, mert még nem fogadtad el a halálodat. A halál hogyantja számít és nem az, hogy mikor! AK val a kezedben F1 biztosító tűvel a számban :rolleyes:

• Tetszik
Reactions: szuvorov and lgabo