http://www.yenisafak.com/en/world/m...l-facilities-near-hmneimin-and-tartus-2597625
(A közölt kép régi, csak illusztráció)
(A közölt kép régi, csak illusztráció)
na mi van előkerültél az örömhírre te.....!
Annyira éreztem, hogy oda akarják átdobni a "fővárosukat" Rakkából.Az olvastam, hogy a becslések szerint több mint 14.000 ISIS martalóc vesz részt ebben a műveletben.
A több mint 40 szíriai légicsapás nem volt elég, hogy elterelje a ISIS támadásokat.
Biztos túlzó a létszám becslés, de akkor is - szerintem - nagy csapatkoncentráció. ha Irakból átengedték, átküldték ezeket.
Könnyen lehet, hogy kicsalták őket a sivatagba ahol semmi nem fogja sem a repeszt, sem a FLIR-t. Aztán ha elérik a beépített területeket akkor is pürroszi a csőzelem.Annyira éreztem, hogy oda akarják átdobni a "fővárosukat" Rakkából.
Igazából azt nem vágom, hogy én hetek óta nézem a liveuamaps-ot, hogy megindul-e már a támadás, a nagy orosz, szir, ami, tökömtudja ki meg nem számit rá......
Mégis mi a [email protected] csinálnak stratégiai elemzés címen?
Mégis mi a faszt kellett volna/lehetett volna csinálni Der ez-Zourral kérdem én?Annyira éreztem, hogy oda akarják átdobni a "fővárosukat" Rakkából.
Igazából azt nem vágom, hogy én hetek óta nézem a liveuamaps-ot, hogy megindul-e már a támadás, a nagy orosz, szir, ami, tökömtudja ki meg nem számit rá......
Mégis mi a [email protected] csinálnak stratégiai elemzés címen?
Nem is tudom, csapatösszevonásokat szétbombázni, feltölteni a keszleteket, 1-2 k katonát ledobni erősitésnek, beleállni egy azonnali támadásba tehermentesítés végett, stb...de ugye fontosabb tűzszünet alatt kitalálni, hogy politikailag ki a "terrorista"...Mégis mi a faszt kellett volna/lehetett volna csinálni Der ez-Zourral kérdem én?
Most jön az,hogy mért nem látták mért nem dobnak atomot és jönnek az orosz hadosztályok meg társai.
Nem jön a nagy offenzíva mert mindent megtesznek a döglődő IA.-n keresztűl,hogy ne jöhessen.
mind megvolt csak olvass itt vissza bátranNem is tudom, csapatösszevonásokat szétbombázni, feltölteni a keszleteket, 1-2 k katonát ledobni erősitésnek, beleállni egy azonnali támadásba tehermentesítés végett, stb...de ugye fontosabb tűzszünet alatt kitalálni, hogy politikailag ki a "terrorista"...

Ezért sem nyertek meg soha egy háborút sem velük szemben, mert alapvetően balafaszok (ez tény).
Akkor maradjunk abban, hogy jól sikerült.mind megvolt csak olvass itt vissza bátran![]()

Az az érzésem, h megpróbálják szétaprozni az saa támadó erejét. Időben és térben. Valakik nagyon nemszeretnék támadni látni az Aleppoban edrződött egységeket!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..