Visszajelzések és javaslatok

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Status
Not open for further replies.
M

molnibalage

Guest
Balázs baszki, ezt már meg akartam tőled kérdezni 3 nappal ezelőtt is, hogy ezt a "drámakirálynő" szót ezt mostanában tanultad :D? Csak azért kérdem, mert tuti nagyon tetszik neked, ez becsípődött, mert évek óta olvaslak, nem használtad, most 3 napja elkezdted, és tolod mint süket a csengőt... Nagyon szép új szerzemény a szókincsben, gratulálok :p!
3 napja kezdte el annyi ember tolni, hogy most már használom ezt a kiefejezést. A villamoson láttam egy párt, ahol az egyik fél folyamatosan tolta drámát. (Mivel szökőévenként tömegközlekedet, ezért ez megmaradt bennem.)
 

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
16 605
45 748
113
Ez az, ami biztos nem fog megtörténni.
Csak egy példa volt részemről Ulippo, de bármely hihetetlen nem személyére akartam kihegyezni, inkább azt a tervezetet sérelmeztem, amin állítólag Mac gondolkozik, hogy majd lesznek hírhozók, és majd ők írhatnak, a többiek meg olvasgathatják ha tetszik nekik... Ha erre írtad, hogy ez nem fog megtörténni, nem Ulippo személyére, akkor lájkollak :p.
 

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
16 605
45 748
113
3 napja kezdte el annyi ember tolni, hogy most már használom ezt a kiefejezést. A villamoson láttam egy párt, ahol az egyik fél folyamatosan tolta drámát. (Mivel szökőévenként tömegközlekedet, ezért ez megmaradt bennem.)
Hahaha, mondtam én hogy új szerzemény :D Jól van, nincs ezzel gond, sokkal szebb mint a kretén, vagy a nem nyomd fullba bevállt kifejezések :p!
 
  • Tetszik
Reactions: jani22 and Tcat

zeal

Well-Known Member
2014. április 9.
8 032
23 019
113
Ez természetesen nem kerüli el a mindent látó Google figyelmét sem,
Es mi van azzal, hogy a biztpol statisztikaba csak azok a topikok kerultek, amiknek a cimeben is benne van a biztpol. A tech. listaba pedig minden mas. Azert ez igy durvan torzithat. Most, hogy igy porgetjuk a visszajelzesek topikot, es is a tech. statba szamit bele? :)
 

Tcat

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
2 053
9 015
113
Az index.hu oroszvadászatától nem kell tartani, mivel volt együttműködés a HTKA és a Flórián tér gyöngyszemei között (ez üdvözlendő). Nekik lenne ciki beleállni az oldalba.

Hát ha együttműködést kimeríti, hogy kb. 3 alkalommal kértek 1-1 haditechnikai cikkhez tanácsot... :) És tett így korábban a HVG is vagy 2 esetben.
 

haubagoi

Well-Known Member
2015. augusztus 4.
11 052
9 573
113
Nem, nincs meg a megoldás :)

Ezek szerint azt nem nézted, hogy minden topic oldalnak egy kicsit más az URL címe: a topic linkje mögé oda van biggyesztve az oldal azonosítója - valahogy így: topic-url/page-1234

Ez természetesen nem kerüli el a mindent látó Google figyelmét sem, ahogy a lenti, az ukrán helyzet topicot kirészletező Analytics screenshoton is látszik.

htka-forum-google-analytics.png


Na, ez a topic tényleges, ezen a screenshoton havi olvasottságának grafikonja. Konkrét számadat kifehérítve, mert az csak rám tartozik, de nem 3 milla, arról biztosíthatok mindenkit. Ám szép kis domb a síkságon :)

Ha egy látogató az "Ukrán helyzet" topik lapjai (page-xxxx) között kapcsolgat, azt új és újabb oldalletöltésnek fogja számolni a Google Analytics?
 

ms07

Well-Known Member
2012. október 19.
3 661
5 443
113
Inkabb ugy tunik, hogy arra hivatkozva akarjatok beszantani a kenyelmetlen biztpolt. Mondom, csak ugy tunik. :p

Nekem aztán nem kényelmetlen, de Boki-szurkolóként is láthatod, hogy tényleg sokszor gumiszoba jelleg uralkodik ott. És az se megoldás, hogy eltüntetnétek Ullippót, mert akkor tiszta orossz fan klub lenne a fórum :)
 

csak1nick

Member
2017. február 4.
42
57
18
Nézet miatti kitiltással Bokira gondolsz? Egyáltalán nem az orosz imádata miatt lett kitiltva. Írod a viselkedést, pont arra akarunk megoldást találni
Nem konkrétan rá gondoltam, hanem meg KELL nézni, ki és mikor és mihez és milyen tartalommal szól hozzá. Egyre több a személyeskedő BEszólás, és a visszaadása a kapottnak van CSAK büntetve. Azért szól úgy BE, hogy provokálásával elérje a kitiltását a másiknak. Értelmezési problémában szenved lassan a társadalom több mint FELE! Ez egy ilyen területen hatványozódik, mert nem olvassa a kezdetektől a történést, hanem, csak az aktuálisra reagál, ha beszálló az adott témába, amit már előtte azok elindítottak és folyamatosan viszik is, így nem képes normális értékelésre.
Ja, de azt is írtam, milyen összefüggést vélek felfedezni a kitiltása és a harcok újra elindulása között, valamint, a kiállás sem erőssége a másik mellett az itteni tagoknak sem. Mindezt teszik annak ellenére, hogy szeretik olvasni, és szeretnék is olvasni azt, amit hoz. Elbeszélgetnek ma az emberek a nemmegtűrttel, mert édesek a szavai, míg azzal szembeszállnak, aki nyersen odamondja a magáét. Miért lett ez nem megtűrt mára? A píszi miatt, nem más miatt. Van erre egy nagyon régi mondás: A szép szavak nem mindig igazak, és az igaz szavak nem mindig szépek!
A jellem, az intelligencia szül meg minden egyes viselkedést! Hogy az milyen előjeles lesz, azt a mindenkori helyzet határozza meg, így 1 helyzetből, soha nem értékelhető ki 1 ember, csak az adott szitura lesz az alkalmazható. Na, itt meg a többségi előfordulás adja meg azt, hogy miként jellemezhető lesz általa az egyén.

Jó éjszakát, Mindenkinek!
 

Tcat

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
2 053
9 015
113
Csak egy példa volt részemről Ulippo, de bármely hihetetlen nem személyére akartam kihegyezni, inkább azt a tervezetet sérelmeztem, amin állítólag Mac gondolkozik, hogy majd lesznek hírhozók, és majd ők írhatnak, a többiek meg olvasgathatják ha tetszik nekik... Ha erre írtad, hogy ez nem fog megtörténni, nem Ulippo személyére, akkor lájkollak :p.

Akkor lájkolhatsz :D
 
  • Tetszik
Reactions: zsolti

Tcat

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
2 053
9 015
113
136 tag online, ennyi embert érdekel a BIZTPOL topikok sorsa! :)

Nem akarhatod, hogy a Google Analytics valós idejű statjából is betosszak egy screenshotot. Big Brother Google szerint 13 fő olvassa épp a Visszajelzések topicot és aloldalait ;)
 

silurusglanis

Well-Known Member
2012. augusztus 7.
7 501
5 593
113
A puszta számokat és nyers adatokat mindenki úgy értelmezi ahogy szeretné, de ezeket értelmezni kell a megfelelő összefüggések vonatkozásában, hogy kiderüljön melyek a legsikeresebb topikok.

Vegyük például az információs hadviselés topikot amit én csináltam, de nem ám a biztpolos gumiszobában, hanem a kőkemény egyéb haditechnikai témák között. Noha a legfiatalabb topik ebben a témakörben máris magasan vezet mind a válaszok mind a megtekintések tekintetében. Na ez lehengerlő siker!

A trendeket kell nézni, csak négy hónapos ez a topik de úgy hasít, hogy megszégyenít más topikokat. A hanyatló gumiszobáknak van némi felhalmozott tőkéjük megtekintésből viszont a tendencia már nem nekik dolgozik, de még a korábbi kiváltságaikba kapaszkadó haditechnikai topikok sem tudják sokáig tartani a lépést ha marad ez az irány.

A jövő az információs hadviselésé :cool:

A megtekintések nagyját szerintem én hozom, illúzióid ne legyenek :D
De amúgy igen,
Hát ha együttműködést kimeríti, hogy kb. 3 alkalommal kértek 1-1 haditechnikai cikkhez tanácsot... :) És tett így korábban a HVG is vagy 2 esetben.
Pont elég ahhoz, hogy ciki legyen nekik "oroszügynöközni". :)
 

Tcat

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
2 053
9 015
113
Ha egy látogató az "Ukrán helyzet" topik lapjai (page-xxxx) között kapcsolgat, azt új és újabb oldalletöltésnek fogja számolni a Google Analytics?

Igen, az oldalletöltés mutatót növelgeti eggyel ilyenkor, hiszen az adott oldal kapott egy nyers oldalletöltést.
 

haubagoi

Well-Known Member
2015. augusztus 4.
11 052
9 573
113
Nekem aztán nem kényelmetlen, de Boki-szurkolóként is láthatod, hogy tényleg sokszor gumiszoba jelleg uralkodik ott. És az se megoldás, hogy eltüntetnétek Ullippót, mert akkor tiszta orossz fan klub lenne a fórum :)

és akkor felvennék a HTKA-t az orosz propaganda site-ok listájára :)
ráállnának a különböző amerikai/EU/NATO figyelő-központok, NGO-k
ill. már részben rá is álltak (Ulippo), de még reménykednek abban, hogy az oldal elhajlása orvosolható :)
úgyhogy valóban, vagy tartsátok meg Ulippot, vagy inkább szántsátok be az egész BIZTPOL-t
az utóbbi lenne a legjobb a HTKA-nak is, ne vállaljatok feleslegesen kockázatot
tudjátok, hidegháború van, ami nem vicc...
 
Status
Not open for further replies.