Én már csak kurucékat várom, hogy megtalálják a lakcímét, szerintem ezt pár órával utána megfogják és kiherélik. Ennek is tipli lesz ahogy nézem, nem csak az olasz ****nak.
<blockquote rel="silurusglanis">Én már csak kurucékat várom, hogy megtalálják a lakcímét, szerintem ezt pár órával utána megfogják és kiherélik. Ennek is tipli lesz ahogy nézem, nem csak az olasz ****nak.
"Az üzlet körülményei teljesen lényegtelenek, ez a két OFAB egy bejelentéses kivonulásnál is felrobbanhatott volna. "
Igy van. Egyebkent hogyan lesz valakibol tuzszeresz? Gondolom vegyeszmernoki diploma az alap.

1. Ott van vége a világnak, vagy mi? Például rögtön ott van a Duna, azon meg néha hajók jönnek mennek.Az Eurovelo 6-os kerékpárutat építették az eredetileg gondosan kiválasztott helyszínű (lőirányba semmi és akkor még azt hitték, hogy nem is lesz soha) lőtér végébe. Persze párhuzamosan a lőtér másik oldalán a főút mellett is van egy kerékpárút, de sebaj...
) oldani a problémát.
Te még felülsz a szakrasztikus elmélkedésén? Kis naiv!blogen, baz+, pont annyira lettél okos, mint amire számítottam![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..