nem tudom volt e? szerintem T-62 Palmyra körül. Kibírta pedig nem szemből kapta.

Remélhetőleg nő indította a rakétákat és akkor szárazon kapják a pokolban, persze így nem megy majd olyan jól a vazelinbiznisz.Nem tudom ki szállítja a síkosítót a muszlim mennyországba de betegre keresi magát.
Csak én látok teljes ellentmondást a "közös" nyilatkozat- és aközött amit Szijjártó mondott?
Pedig agyaltam, hogy valami szarkasztikus emoticont berakok, de nem akartam elkomolytalankodni. látom, így nem jött át.Hosszabb memóriát kívánok mindenkinek!
Ez a hír annak idején (hónapokkal ezelőtt) szerepelt itt is. Két nap alatt egyértelművé vált, hogy megrendezett Frei színvonalú film.

privat military contractor,magyarán zsoldos aki rendezett jogi keretek közt vesz részt ebben-abban egy erre szakosodott cég embereként,többnyire testőri,őrzési kísérési feladatokat látnak el.Szíriában az orosz wagner nevű cég emberei vannak jelen kormány területeken.Kik a PMC-sek?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..