Érdekességek a világ országaiból

Robbanás Szent-Pétervári metrón, halottak vannak.........
C8fG97BXgAALH_C.jpg
Részvétem!
Ahogy elnézem még a "Gyezsurnajak" is tehetettlenek lettek volna!
Döbbenetes ez a XXI-ik század kezdete!

Ha arra akarsz utalni, hogy ez esetlegesen US által megrendelt/végrehajtott akció, nos, felejtsd el.

Ami igaz az igaz, viszont ahogy hallottam, az oroszok igencsak kimaxolták a védekezést. Szóval én náluk nem vártam iylet, mert elvileg ott a legnehezebb.

Figyelj csak indulj ki a 3as metrobol 500e ember átlagba 20álomáson, pláne csucsba a bel v. Környezetében nem hiszem h létezik megfelelő ovintézkedés

• Tetszik
Reactions: fip7 and zeal
Figyelj csak indulj ki a 3as metrobol 500e ember átlagba 20álomáson, pláne csucsba a bel v. Környezetében nem hiszem h létezik megfelelő ovintézkedés

Mint a mellékelt ára mutatja, valóan nem. Mindössze arra akartam utalni, hogy úgy kb a világon az oroszoknál van talán a legerősebb/legszigorúb védelme a metrónak - meg úgy kb minden másnak.

Oroszországban betiltották a transzvesztita Putyin képeket. A kormány frissítette a Szélsőséges Anyagok Szövetségi Listáját amelyben most már ez is szerepel: “Az Orosz Föderáció elnökére, V. V. Putyinra emlékeztető férfit ábrázoló plakát, sminkkel az arcán” és “Festett szempillák és ajkak, amelyek a szerző/szerzők szándéka szerint azt sugallják, hogy Oroszország elnöke nem hagyományos szexuális orientációjú.
http://humenonline.hu/oroszorszag-betiltotta-transzvesztitava-kicsinositott-putyin-fotokat/

Aki mostantól ilyen anyagot birtokol az extrémistának minősül és úgy is kezelendő.
16612093_d29133df183eb894a2259ee5600e0098_wm.jpg

Bár nem vagyok benne biztos, de orosz védelmi minisztérium előjött ezzel a videóval, ahol az áll, hogy ez egy új katonai parádés díszautó.... Amúgy kínai GAZ-21 klónféle....nem rossz egyébként, már látható volt itt pár videón, de nem tudom, hogy az oroszok ezt mennyire komolyan gondolják....főleg ilyen hieroglifás seggel.... :)
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Bár nem vagyok benne biztos, de orosz védelmi minisztérium előjött ezzel a videóval, ahol az áll, hogy ez egy új katonai parádés díszautó.... Amúgy kínai GAZ-21 klónféle....nem rossz egyébként, már látható volt itt pár videón, de nem tudom, hogy az oroszok ezt mennyire komolyan gondolják....főleg ilyen hieroglifás seggel.... :)
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Bocsánat, közben rájöttem, hogy ez nem orosz, hanem fehérorosz minisztérium... Innentől fogva világos. :)

• Tetszik
Reactions: gacsat
Oroszországban betiltották a transzvesztita Putyin képeket. A kormány frissítette a Szélsőséges Anyagok Szövetségi Listáját amelyben most már ez is szerepel: “Az Orosz Föderáció elnökére, V. V. Putyinra emlékeztető férfit ábrázoló plakát, sminkkel az arcán” és “Festett szempillák és ajkak, amelyek a szerző/szerzők szándéka szerint azt sugallják, hogy Oroszország elnöke nem hagyományos szexuális orientációjú.
http://humenonline.hu/oroszorszag-betiltotta-transzvesztitava-kicsinositott-putyin-fotokat/

Aki mostantól ilyen anyagot birtokol az extrémistának minősül és úgy is kezelendő.
16612093_d29133df183eb894a2259ee5600e0098_wm.jpg

Ideje volt.

• Tetszik
Reactions: haubagoi
  • Tetszik
Reactions: wolfram and gacsat
A becsületsértés mindenhol büntetendő. Szerintem el kéne hagynod Európát. :D

Kissé zavar ugyan, hogy most panozzal egy platformon érzem magam, de akkor is, közszereplőknél ez nem másképp van? Nekik többet kell(ene) "elviselniük", törvényileg is, egy jogállamban, ha jól tévedek. Ezt pedig vállalják, amikor közszereplőnek (politikus, színész, stb.) állnak.

inkább szilárdságtani. :)
(Attól, hogy a földön áll hűvös halomban, még nem fog repedéseket produkálni a szárnya. De ha csavargatják, hajtogatják, lengetik, stb. az már kihozza a bajokat)

Egy vadiúj típusnál ez nem meglepő (legújabb példa: F:35). Sőt, az lenne a meglepő, ha nem lenne semmi gond.

Kissé zavar ugyan, hogy most panozzal egy platformon érzem magam, de akkor is, közszereplőknél ez nem másképp van? Nekik többet kell(ene) "elviselniük", törvényileg is, egy jogállamban, ha jól tévedek. Ezt pedig vállalják, amikor közszereplőnek (politikus, színész, stb.) állnak.

Egy vadiúj típusnál ez nem meglepő (legújabb példa: F:35). Sőt, az lenne a meglepő, ha nem lenne semmi gond.

Khhm,egy ország miniszter elnöke,főleg ha meg lett választva,és olyan támogatottsága van mint a mienknek,vagy az oroszokénak,az egész országot,és népét képviselik,reprezentálják(úgy,ahogy,de most nem ez a lényeg),amíg hivatalban van,kijár neki a tisztelet,már csak a választói miatt is.
Igaz,hogy többet kell elviselniük,de ez már szerintem sem kell beleférjen,ahogy saját magad sem szeretnéd egy b@zi felvonuláson látni,kisminkelve,b@ziként.
Vagy tévedek?
:);)