[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Amúgy miért nem emeletek fel a szu--30/35 gépeket és lövöldöztek volna a tomahawk rakéták? Jó kiképzés lett volna:)

Jutott nekik is a humanitárius segélyből mert nem az SAA-tól szedték a zsír AUG.-ot meg FN.Falt az tuti.
C85yQ1jUAAAH2mL.jpg
C85yRcaU0AEEzM6.jpg
C85ySDxVYAAXMYl.jpg

Egy kicsit innen egy kicsit onnan...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Még jó hogy az igazi amerikai patrióták tisztában vannak a helyzettel. :cool:

Te is tudod hogy sziriaban a polgarhaboru elott evtizedekig probaltak hallatni hangjukat a "kissebbsegek" Cserebe borton kinzasok kivegzesek volt a valasz. A valasztasokon meg valahogy mindig a grande family gyozott meg akkor is amikor nem .

Roviden akkora Asszad legitimitasa mint mondjuk a koreai Kimnek van.

Ez egy tipikus szalmabáb érvelési hiba amit csinálsz. "Te is tudod..." nem, nem tudjuk és te sem tudod de ezzel eltereled a beszélgetés menetét. Csalsz, torzítasz magyarén hazudsz. A kérdés, hogy miért????

Valaki említette, hogy ilyen és ehhez hasonló fizetett trollok támadják ezt az oldalt, én nem akarom elhinni, hogy valaki erre pénzt áldozna, mert ez, így kidobott pénz.
Nagyon gyenge próbálkozás ha még én is kiszúrom...

Akik nem hisznek el mindent a fúóüöoplé9űáé.-ű-. éééé áááááááááá, leszarom... fosodratu medianak. Akik a fosodratu altal elhallgatott hireket is megosztjak. Akik nem tapsolnak Trump bombazasanak sem, ha ugy latjak hulyeseget csinal. Ilyesmik.
Ha a mainstream median mult volna akkor most alig hallanank Ukrajnarol, Sziriaban egy diktator irtana a nepet, menekultek lennenek a dzsihadista migrik es Putin maga a patas ordog. Svedorszag a beke szigete, Brusszel az erkolcsi iranytu... áááá, abbahagyom, mert sose lesz vege. Szerintem jobb ez igy nekunk.
Aha ! Értem ! Akkor HURÁÁÁÁÁÁ !!!!