Hemzseg a hibáktól.
Múlt héten látttam ezt a térképet, de nem értem mi alapján állította ossze az illeto . Semmi logika, tényszeruség nincs benne.
Hemzseg a hibáktól.
Múlt héten látttam ezt a térképet, de nem értem mi alapján állította ossze az illeto . Semmi logika, tényszeruség nincs benne.
Ezt értem, de még így is hajmeresztő hülyeségek vannak rajta.Gondolom összeírta az összes európai kisebbséget amelyek egy területen élnek, és felvitte térképre, mi lenne ha ezek mind kiakarnának válni a jelenlegi országukból.
Ahogy elnézem, csak Magyarország és Írország járna jól. Mindenki más területeket vesztene.Mi lenne ha minden kisebbség független lehetne Európában?
Hát ez:
![]()
Ahogy elnézem, csak Magyarország és Írország járna jól. Mindenki más területeket vesztene.
be fogazzanak!!Az a szájkosár mire jó?

Airsoft védőfelszerelés. Nem lövik ki a fogad, de nem is párásodik be a szemüveg és érthetően tudsz rádión kommunikálni.Az a szájkosár mire jó?
Kb semmire. Airsoftban használnak ilyent, hogy ha szájba lőnek ne hasadjon el az ajkad vagy törjön le a fogad. 7,62x39 ellen már nem tudja ugyanígy ellátni a feladatát.Az a szájkosár mire jó?
Hááááát! Elég harapósnak látszik az a kislány.Az a szájkosár mire jó?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..