Ja én nem a Luknál vagyok.![]()
Hát akkor nem tudlak vigasztalni. Bár a targoncaszerelők keresztnevét tudtad azért a múltkor, ami örvendetes.

Ja én nem a Luknál vagyok.![]()

Jah, már vagy 10 éve ismerem őket, mindenhova ők mennek.Hát akkor nem tudlak vigasztalni. Bár a targoncaszerelők keresztnevét tudtad azért a múltkor, ami örvendetes.![]()
a Noble nevű itt gyakorlatozó amerikai katonáknak
elárulok egy titkot, de psszt, el ne mondd senkinek...nem adott neki senki semmilyen fegyvert, ugyanakkor sztem simán esélyes vagy egy orbán viktor féle "megerőszakolják a nőinket a fegyveres migráncsok" díjra, lévén gondolom a paraj rasszizmus szólt belőled és nem az amerikai katonákkal szembeni félelem
Gyűjő.Jenki katona magyar egyenruhában, magyar jelzéssel? Ennek mi értelme?
Amúgy persze, igen.
a honvédség vett páncélozott rába "pszh"-t vagy csak mutatóban van?
![]()
a honvédség vett páncélozott rába "pszh"-t vagy csak mutatóban van?
![]()
Ezeket a filmeket a Youtube-on kívül nem lehet máshonnan letölteni? Odabent net nélkül jó elfoglaltság lenne ezeket nézni.@blogen
A néphadsereg egyenruhája, meg hogy mennyire erőltették a szovjetek a nemzeti jelleget.
Persze, úgy letudom szedni. De "évadpakkban", vagy direkt letöltéssel, esetleg nagyobb felbontásban egyszerűbb lenne.Sajna csak innen tudod letölteni. De a youtube letöltő oldalakkel le tudod szedni nem?

Hát szóval ez így nem is nevetséges, hanem röhejes!Hu huuu! Lehet hogy a bocskai nem eléggé nyugatos, de azért nézzétek már meg ezeket a fejfedőket.. ehhez képest a mienk no.1
https://scontent.fbud5-1.fna.fbcdn....=6051429332020522796d116176eb4d19&oe=59C35692

Ne nevettesd ki magad kérlek.Megint lemaradtam vagy 15 oldallal,vettünk bármit,amivel lőni lehet?
Egyszer majd igen lesz a válasz és hogy meg fogsz lepődni.Megint lemaradtam vagy 15 oldallal,vettünk bármit,amivel lőni lehet?

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..