Ja én nem a Luknál vagyok.
Hát akkor nem tudlak vigasztalni. Bár a targoncaszerelők keresztnevét tudtad azért a múltkor, ami örvendetes.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ja én nem a Luknál vagyok.
Jah, már vagy 10 éve ismerem őket, mindenhova ők mennek.Hát akkor nem tudlak vigasztalni. Bár a targoncaszerelők keresztnevét tudtad azért a múltkor, ami örvendetes.
a Noble nevű itt gyakorlatozó amerikai katonáknak
elárulok egy titkot, de psszt, el ne mondd senkinek...nem adott neki senki semmilyen fegyvert, ugyanakkor sztem simán esélyes vagy egy orbán viktor féle "megerőszakolják a nőinket a fegyveres migráncsok" díjra, lévén gondolom a paraj rasszizmus szólt belőled és nem az amerikai katonákkal szembeni félelem
Gyűjő.Jenki katona magyar egyenruhában, magyar jelzéssel? Ennek mi értelme?
Amúgy persze, igen.
a honvédség vett páncélozott rába "pszh"-t vagy csak mutatóban van?
a honvédség vett páncélozott rába "pszh"-t vagy csak mutatóban van?
Ezeket a filmeket a Youtube-on kívül nem lehet máshonnan letölteni? Odabent net nélkül jó elfoglaltság lenne ezeket nézni.
Persze, úgy letudom szedni. De "évadpakkban", vagy direkt letöltéssel, esetleg nagyobb felbontásban egyszerűbb lenne.Sajna csak innen tudod letölteni. De a youtube letöltő oldalakkel le tudod szedni nem?
Hát szóval ez így nem is nevetséges, hanem röhejes!Hu huuu! Lehet hogy a bocskai nem eléggé nyugatos, de azért nézzétek már meg ezeket a fejfedőket.. ehhez képest a mienk no.1
https://scontent.fbud5-1.fna.fbcdn....=6051429332020522796d116176eb4d19&oe=59C35692
Ne nevettesd ki magad kérlek.Megint lemaradtam vagy 15 oldallal,vettünk bármit,amivel lőni lehet?
Egyszer majd igen lesz a válasz és hogy meg fogsz lepődni.Megint lemaradtam vagy 15 oldallal,vettünk bármit,amivel lőni lehet?