[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Valami van a pilóta fejével szemből nézve a jobb oldalon, már az előző képen is néztem, ki van púposodva rendesen. Vagy szarráverték, vagy csúnyán beverte az események alatt, vagy valami szörnyszülött, de ott valami nagyon nincsn rendbe a fejével.
Innen elég csúnya arc-/ koponyasérülésnek néz ki.

• Tetszik
Reactions: jani22
Valami van a pilóta fejével szemből nézve a jobb oldalon, már az előző képen is néztem, ki van púposodva rendesen. Vagy szarráverték, vagy csúnyán beverte az események alatt, vagy valami szörnyszülött, de ott valami nagyon nincsn rendbe a fejével.

A szarráverés az esélyes, amit ha a kollegái meglátnak, még több túlórát vállalnak majd...

• Tetszik
Reactions: fishbed and jani22
200 fős amcsi alakulat települt Shaddadi-ba. A hír nincs megerősítve, gondolom nem is lesz.
Korábban az IÁ rendszeresen indított ellenakciókat errefelé. Az utóbbi időben viszont a Deir Ezzor körüli törzsek többsége szembefordult az IÁ-val és az SDF-el működik együtt, a szír-iraki határ másik felén meg felvonult az iraki milícia. Szóval már nem annyira jó környék.

• Tetszik
Reactions: fishbed
A szarráverés az esélyes, amit ha a kollegái meglátnak, még több túlórát vállalnak majd...
Ez már csak ilyen, az orosz pilóta lelövését is követte "némi" túlóra a társaktól. Ott aki lelőtte (nem az F-16 pilóta hanem a kecskeb*szó a földön) az talán a törököknél van. Volt róla hír, hogy elkapták vagy hátulról tarkón lőtte magát?

• Tetszik
Libanoni hadsereg az arsali területen.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Az IÁ visszafoglalt több települést Madan körzetében.
DHR2Ax_WsAIR6av.jpg

DHR2ERpXkAA_dn8.jpg

Igazad van, de azért próbáljunk a tényeknél, vagyis az ismert és valószínűsíthető tényeknél maradni az olcsó propaganda helyett szerintem. :)
Jobb a drága propaganda,hisz az a valós.Ha a CNN beszámol róla az már igaz nem?Mondjuk az egész szír konfliktust elferdítette de nem baj.Többek között. :-)

Jobb a drága propaganda,hisz az a valós.Ha a CNN beszámol róla az már igaz nem?Mondjuk az egész szír konfliktust elferdítette de nem baj.Többek között. :)

Úgy 2004-2005 óta nem nagyon nézem a CNN-t... És miért lenne jobb a "drága" propaganda, na meg pláne miért lenne attól valós? Nyugi, én is fogtam a fejem pl. az aleppói kórházbombázásos marhaságokon, vagyis azon, ahogy tolta a mainstream média.
És a szír konfliktus (is) kissé bonyolultabb annál, minthogy pár mondatban, szimplán egyértelműen jókra, meg egyértelműen rosszakra fel lehetne osztani a dolgot. Pláne az ő szemszögükből.

http://index.hu/kulfold/2017/08/15/egy_izraeli_teve_szerint_iran_raketagyarat_epit_sziriaban/

Irán nagy hatótávolságú rakéták előállítására szolgáló gyárat épít Északnyugat-Szíriában az izraeli Kettes számú csatorna szerint, írja az MTI. A televízió egy izraeli műhold által készült felvételeket is közzétett az állítólagos rakétagyárról, amely a Földközi-tenger partján található Bánjász nevű város közelében épül.

Google:
"
A szíriai arabok felszabadították a Tal Al-Asfar, Duhour Al-Mamlaha, Rasm al-Ummali, Rajm Al-Sheh, Souh Al-Dalej és az Al-Ouj-kanyont az észak-iszlám állam Az Al-Sha'er-hegység.

A fent említett helyszínek felszabadítását követően a szíriai arab hadsereg átveszi az irányítást néhány dombtetőn Ithriya délkeleti részén, és az ő erői tűzvezérelték Al-Fasdahot, Amshát és Raddát."

https://www.almasdarnews.com/article/breaking-syrian-army-steamrolls-isils-heartland-25km-liberated/

• Tetszik

Új csoport "Rebels Forces" É-Aleppoban, a török megszállás elleni harcra.