Elvetni alapvetően semmit nem kell, de nekem Dugin kicsit olyan ebben a sztoriban, mint Soros Gyuri bá': befolyásos, persze, de ennyire azért nem. Ha benne lenne a keze, már elütötte volna a vonat. A nappalijában.![]()
Igen, ezt én is hasonlóan látom... Akkor már valószínűleg MIA lenne az a marha. De akár az is lehet, hogy valakik ezzel akartak kiprovokálni egy direkt orosz beavatkozást Ukrajnában. Afféle "ezek után már úgy is mindegy, akkor meg miért ne" alapon... Igazából én az ukrikat annyira hülyének nem nézem, hogy szándékosan leszednének egy polgári utasszállítót, csak azért, hogy az oroszokra kenjék. Mert ezzel nagyon nagyot bukhatnak, ha kiderül. A szakik meg... Elvileg azért kapták az infókat rendesen az oroszoktól. Nyilván légtéradatokat is. Persze lehetett akár náluk is egy bizonyítási kényszeres parancsnok-egység, aki nagyon benézte....
Szóval a legesélyesebb az szerintem, hogy szakik-oroszok tévedésből, ukrik tévedésből, valakik megbízásból és szándékosan, ukrik szándékosan, szakik-oroszok szándékosan. Kb. ebben a sorrendben.