[HUN] Mil Mi-8 / Mi-17 "Hip"

Mikor fizettünk mi az iraki gépekért?
Hat az meg 1989-ben volt, mit tudom en milyen konstrukcio volt mogotte (csak remelhetjuk, hogy nem leasing, mert abbol nagyon nagy balhe lenne itt...). Lehetett allamadossag is vagy akarmi. Vagy te tudod?

Hat az meg 1989-ben volt, mit tudom en milyen konstrukcio volt mogotte (csak remelhetjuk, hogy nem leasing, mert abbol nagyon nagy balhe lenne itt...). Lehetett allamadossag is vagy akarmi. Vagy te tudod?

Úgy tudom PG-sektől, hogy einstand.

Egy kicsi idevágóan:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

http://airbase.blog.hu/2017/12/27/nyolc_perc_jeg_es_viz_felett

"2017. február 13-a reggel a szokott módon indult a 86. Szolnok Helikopter Bázison 24 órás készenlétet adó kutató-mentő helikopter személyzetének, de nagyjából két órával azután, hogy szolgálatba álltak, már úton voltak egy bajba jutott ember mentésére. A férfi egy jégtáblák közé szorult komp fedélzetén várta a kutató-mentőket..."

http://airbase.blog.hu/2017/12/27/nyolc_perc_jeg_es_viz_felett

"2017. február 13-a reggel a szokott módon indult a 86. Szolnok Helikopter Bázison 24 órás készenlétet adó kutató-mentő helikopter személyzetének, de nagyjából két órával azután, hogy szolgálatba álltak, már úton voltak egy bajba jutott ember mentésére. A férfi egy jégtáblák közé szorult komp fedélzetén várta a kutató-mentőket..."

"BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! 49 évvel ezelőtt (!), 1969. február 12-én 827 oldalszámmal megérkezett Kecskemétre az első Mi-8 típusú közepes szállítóhelikopter."

Légyszi azokat a történeteket, mert azokkal teljes minden technika.
Köszike

Vannak teljesen képtelen legendák, hogy ha bekapcsolták a rendszereit, akkor Párizsban/Rómában nem tudtak tv-t nézni, rádiót hallgatni az emberek. És hasonlók.

A valós képességére én is kíváncsi lennék. A Haditechnikában mintha lett volna cikk erről. És az Aranysasban is.