Na itt már megint valami csodát tett a rendszer (vagy én?), szóval a 16,07-est nem borisz, hanem emel mondta.
Valahol az SzMT környékén lehet csúnyaságbanRemélem erre a gépre már tényleg senki nem mondja, hogy szép![]()
Pedig, de. Szerintem szép. Nem minden irányból, de egyes irányokból kifejezetten badass...Remélem erre a gépre már tényleg senki nem mondja, hogy szép![]()
Valahol az SzMT környékén lehet csúnyaságban![]()
Esetleg lehetne egy szépség TOP 10-es listás topikopt csinálni.![]()
Nem, nem az. Nem is alkalmazható rá a generációs besorolás igazából, mert egyfeladatos különleges csapásmérő, nem multirole és vadászfeladatokra eleve alkalmatlan. Ajánlom a jelenlegi HT összefoglaló végén levő generációs besorolással foglalkozó részt. Nem az előzetesből, a v2 változatot.Az F-117 tényleg negyedik generációs??
Nem szavazòsdi, hanem konzultàciòVannak gépek, amelyeknél figyelmet fordítottak a vizuális csapásmérő képességre is
Hát időnként lehetne a HTKA-n szavazósdi.
Itt van.így félálomban nem találom az F-117 topicot, tehát ezt most olvastam más fórumon
https://www.defensetech.org/2017/09/11/retired-still-flying-f-117-nighthawk-may-soon-fade-black/
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..