Miért, egy "President of the United States" azonosító kártya azért csak megérné az árát?!!Én bízisten nem fogok vásárolni semmit![]()

Tiltsátok már le ezt a vásárolj nevű hülyét.

És a szóban forgó... Az első mondat.Kissé unom, hogy valaki álladóan belenyúl a leírt szövegeimbe, kulcsszavakat mondatrészeket és mondatokat írva át, vesz ki utólag. Az oldal biztonsága olyan mint egy ementáli. ( legutóbb az ukrán helyzet topikban tette valaki zagyvává az egyik mondatomat)
Ez tök gáz..
valakit a dícséret helyett.Ez úgy hangzik, mint valami erősen korhatáros filmecske címe...Beszivárgott valami bot.
eek:
) állítgattatok mostanában, vagy keressem az okot magamnál? Ez biztonsági kérdés. Mostanában nem nagyon foglalkoztam a szgép programjaival, csak kipucoltam fogkefével és porszívóval. 

Kissé unom, hogy valaki álladóan belenyúl a leírt szövegeimbe, kulcsszavakat mondatrészeket és mondatokat írva át, vesz ki utólag. Az oldal biztonsága olyan mint egy ementáli. ( legutóbb az ukrán helyzet topikban tette valaki zagyvává az egyik mondatomat)
Ez tök gáz..

Valami csavarhúzóval, vagy potméterreleek:
) állítgattatok mostanában, vagy keressem az okot magamnál? Ez biztonsági kérdés. Mostanában nem nagyon foglalkoztam a szgép programjaival, csak kipucoltam fogkefével és porszívóval.
![]()

A telefonos üzemmódban a "moderátor értesítése" és a "Like" túl közel van: minden harmadik Like-nál majdnem"feldobok"valakit a dícséret helyett.
Változtatást kérek!
Köszönet!!!

Egyeztessük óráinkat....
Csak nálam siet egy órát a HTKA.hu vagy mindenki másnál is?
Most 21:15 van a Windows rendszerideje szerint. A hozzászólásom keletkezésére meg azt írja hogy 22:15.
A beállítások menüben tudod beállítani!Egyeztessük óráinkat....
Csak nálam siet egy órát a HTKA.hu vagy mindenki másnál is?
Most 21:15 van a Windows rendszerideje szerint. A hozzászólásom keletkezésére meg azt írja hogy 22:15.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..